Топ 3 на най–независимите и свободолюбиви зодии

  • Сподели:
Топ 3 на най–независимите и свободолюбиви зодии

Това са зодиите, които могат сами да изградят своята кула на успеха, без да се съобразяват с чуждото мнение или да търсят подкрепа, за да достигнат своите най-висши цели. За тях на първо място стои честта, а на второ е любовта към свободния дух и едноличностното вземане на решения, защото според тези зодии човек би могъл да бъде щастлив единствено, когато сам успее да ръководи живота си, без да се съобразява с чуждото мнение и без да се допитва до другите за съвети.

Разберете кои са най-самостоятелните и влюбени в своята свобода зодиакални знаци.

Козирог

Може да се каже, че това е един от най-силните и независими знаци, който веднъж вземе ли конкретно решение и цяла армия е неспособна да го спре. Упорит и свободолюбив, Козирогът обича да действа сам, защото смята, че за добре свършената работа не са нужни сто глави, а само две ръце, които да действат в правилната поска.

Козирогът трудно се оставя на манипулации, както и почти никога не иска чужди съвети и не защото е твърде горделив, а просто защото знае, че сам би намерил най-правилното решение. Обичащ свободата си, той трудно успява да се пречупи и да разкрие своята душа, защото е от зодиите, които стриктно пазят  личното си пространство и предпочитат сами да ръководят живота си.

Според него човек е силен, когато повярва в себе си и в собствените си качества, именно това е и причината този силен знак умело да ръководи големи групи хора и да постига най-върховните си цели, разчитайки единствено на ума си и физическите си умения. За този знак никога не стои въпроса как ще постигне дадена цел, защото е наясно, че единствените отговори са обвързани с постоянство, усилен труд и отдаденост.

Стрелец

Стрелецът е зодиите, които просто решават да направят нещо и директно действат без много да се съветват и допитват до останалите хора. Този знак изпитва силната нужда от лично пространство и време за своите нужди и хобита, а когато някой по някакъв начин отнеме това негово право, Стрелецът е готов да потърси своето щастие някъде другаде.

Той, освен че трудно се допитва до съвети, но дори и да го направи невинаги те са решаващи за действията му. Обичащ живота и приключенията, той прелита през всичко като щастлива цветна пеперуда, която иска да се наслади на всичко без да е нужно някой да я ограничава и затваря в клетка, защото в противен случай тази пеперуда не би оцеляла.

Стрелецът трудно разкрива своите ходове пред конкуренция, дори и пред своите приятели не винаги споделя, така подробно плановете си, за да не могат да го обстрелят в гръб и по най-слабите му места. На пръв поглед изглеждащ наивен, този знак в действителност е изключително силен, независим и постоянно борещ се за своето късче свобода и щастие! 

Овен

Овенът е от знаците, които никой и по никакъв начин не би могъл да контролира, още по-малко пък манипулира, защото този знак винаги се допитва до вътрешната си интуиция и предишен опит, преди да вземе конкретно решение в своя живот. Обигран и свободолюбив за него не съществуват две мнения по въпроса и обикновено неговата дума, трябва бързо да се превърне в закон за останалите хора, ако не искат да изпитат гнева му.

Овенът до такава степен пази личното си пространство, че малцина са тези, които имат ключ от душата му и на които той сляпо би могъл да се довери. Този знак е на принципа – ''Сам съм, що си знам!''.

В трудните житейски събития, той предпочита да носи кръста си сам, вместо да натоварва близките си със своите проблеми, защото за него честта и достойнството са основни качества на силния човек, който би могъл да оцелее пред всякакъв вид трудности. Този знак винаги действа под напора на желанията си без да се съобразява, нито с мнението, нито пък със съветите на своите близки, защото за Овена мъдрият човек трябва да знае как дори и в най-критичния момент да се справи сам и да излезе чист от всяка ситуация.