Зодиите, които вярват в суеверия, тайнства и пророчества 

  • Сподели:
Зодиите, които вярват в суеверия, тайнства и пророчества 

Това са зодиите, които дори категорично да отричат влиянието на планетите и други заобикалящи ни свръх сили, в действителност тайно вярват във всякакъв вид суеверия, гадания и астрологични прогнози. Въпреки желанието си да не разкриват тези факти някои зодиакални знаци биват привлечени от окултното и влиянието на Вселената над съдбата им.

Разберете кои са най-суеверните зодии, които вярват в задгробни животи, разположение на планети, магии и не се притесняват да поръсят сол зад гърба си или пък да се въртят три пъти при срещата си с черна котка.

Скорпион
Скорпионът е от зодиите, които не само че вярва в силата на окултното и езотериката, но и носи със себе си една много мощна извънчовешка енергия, която го снабдява с различни видове духовни дарби. Скорпионът е смятан за знак на създаването и гибелта, а това е и причината да бъде толкова мистичен и тайнствен. Той може с лекота да сътвори цял един свят и да раздаде най-положителните емоции на всички, но истината е, че разполага и със свръх силите да разруши всичко за части от секундата. Този знак не само, че усеща своите мистични сили, но често се възползва и от тяхната свръхмощна сила. Скорпионът вярва във всичко, което е извън видимото за човешкото око онова, което е скрито зад сенките и носи мощно послание към хората. Често на този мистичен знак му се случва да се сблъска и с пророческите сънища, които му подсказват изхода от дадена ситуация. Неговите дарби не само, че са необикновени силно енергийни, но дори и извънземни.

Водолей
Водолеят силно вярва в тайнството на живота и най-вече в събитията, които ни предстоят след като се изкачим в Новата Вселена. Този зодиакален знак е силно привлечен от Астрологията и всички науки, които по някакъв начин му дават част от отговорите, които не спират да му се въртят из главата, като например за отвъдния живот, кармата, зодиите, различни суеверия, магии, пророчества и сънища. И той като Скорпиона носи някаква тайнственост и необикновена магия, която силно се усеща в неговата аура. Той сякаш е обитател на друга далечна Вселена, в която човешката болка и страдание биват заменени от ангелски песни и духовна свобода.

Дева
Този земен знак силно прикрива своите вярвания, както в астрологията, така и в различни видове суеверия. Дори и да отрича Девата е от зодиите, които вътрешно усещат влиянието на различни сили, които имат контрол над човешкия живот и съдба. На пръв поглед изглеждащи сериозни и над тези неща, Девите са от знаците, които истински ще се стреснат, ако хороскопът им вещае беди или пък пътят им пресече черна котка. Тяхната необикновена природа им подсказва, че над човек стои и някакъв друг тип сила, в която този знак истински вярва и това е причината да се старае да живее в праведност и да спазва доколкото може десетте Божии заповеди.

Риби
Това е астрологичният знак, който може да се каже, че вярва в абсолютно всичко, като започнем от астрологичните знаци и преминем към всичко, което по някакъв начин е пряко свързано с човешкия живот и духовното развитие. Рибите са също един мистичен и силно енергиен знак, който разполага с по-различен тип дарби, като например възможността да надникнат в душата на останалите хора и да видят какво в действителност пренасят със себе си. Този знак е като профайлър, който успява много бързо да анализира човек и да се докосне до онези тъмни кътчета в душата му. Рибите смятат, че всеки човек е изпратен на Земята за да изкупи някакви грехове, но истинският живот не е тук, а е в съвсем различно измерение. Те сляпо вярват в тази своя теория и това е една от причините често да изглеждат така сякаш са дошли тук за малко и не разбират какво се случва около тях, защото мислите им се реят в други светове.