Разглеждаме зодиите с най-труден характер

  • Сподели:
Разглеждаме зодиите с най-труден характер

Всеки човек е създаден абсолютно различен и необикновен, носещ своите специални белези и отличаващи го характерни черти, като качества и недостатъци. Често характерът на човек е изграден въз основа начина на възпитанието, което го е оформило като личност. В други случаи той е заложен в нас и ние дори без да искаме проявяваме тези нехарактерните черти, белязали нашата личност, които са предварително вкоренени в зодиакалния ни знак.

Разберете кои са тези зодии, с които комуникацията е ужасно трудна и това е основаната причина човек невинаги да успява да ги разбере правилно.

Рак
Сантиментален и различен Ракът е от зодиите, които се отличава със своя странен начин по който възприема по-нестандартните ситуации и света около себе си. Докато успее напълно добре да осмисли случващото се, той е способен да вземе сто решения. Ръководен от емоциите и желанието си за справедливост, често пъти Ракът е като бедстващ кораб в бурно море. И докато се лашка напред назад, той е готов да изкаже своето критично мнение и съвсем невинно да нарани останалите, след което да постави дежурната усмивка и да убеди хората около себе си, че всичко е повече от прекрасно. Когато Ракът се чувства безсилен в дадена ситуация, той става изключително труден за разбиране, тъй като в единия случай е способен да се заключи в себе си и да остави нещата просто така, а в другия е готов да изригне като мощен ураган, който притежава силата да помете всички.

Неразгадаем и често пъти в очите на останалите изглеждащ неуравновесен и хаотичен, този знак разполага с изключително силна интуиция, но най-жалкото е, че рядко успява да се допита до нея. Вместо това Ракът предпочита да се метне в най-дълбоката част на морето без дори да е взел предпазни мерки и да покаже на другите колко силен е в действителност. В даден момент този знак е способен да ви даде обещание, след което да се отметне напълно от думите си, защото природата не ум позволява да отстоява твърдо своите принципи и да се бори докрай за тях.

Тази зодия има изградено силно чувство за самосъхранение и когато някой се опита да застраши това, на което Ракът държи, той веднага застава в отбранителна позиция, готов да защипе всеки пред очите му и то по такъв начин, че този човек да го запомни до края на живота си. И въпреки че излъчва мъдрост и топлина, Ракът е особено потаен и горделив, а когато стане по-напечено е толкова твърдоглав, че сам може да се оплете в своите схеми.

Овен
И като същински Овни, представителите на тази зодия не спират да се запъват и винаги тръгват с рогата напред в погрешната посока, независимо каква е ситуацията. Твърдоглави и трудни за разбиране те притежават един наистина специален талант - бързо да подклаждат огъня, след което да се превъплътят в жертви. Овенът е самовлюбен, арогантен и особено инатлив. Когато вземе дадено решение никой не е способен да го разубеди или пък да промени позицията му, той твърдо ще я отстоява, но ще докаже на другите, че няма никога да се огъне под чужд натиск и нареждания.

Упорството му често пъти граничи с пълна лудост и почти винаги при този знак действията са водещи и бързо изпреварващи разумния анализ на събитията. Това е и причината да не спира да се блъска в стените, които сам е построил пред себе си, след което да търси виновни за собствените си вътрешни терзания, угризения и грешки. Овенът е зодията с най-труден характер, която бързо е готова да промени своите позиции и да се нагласи според нуждите си.

Козирог
Хладнокръвен, твърдоглав и упорит, той е като неразгадаема картина в която всеки може да открие това, което предварително е заложил в нея. Като огледало на чувствата, в което Козирогът дава това, което получава, но разликата е, че той го прави в двоен вариант и така неговите врагове имат честта да получат всичко с лихвите. Амбициозен и твърдоглав, той трудно се вслушва в друго мнение, още по-малко пък се ръководи от чужди заповеди.

Неговият характер е изключително силен и не би му позволил да се огъне, нито под напъна на обстоятелствата, нито пък под натиска на измамни хора. Именно този рязък начин, по който се изказва в комбинация и с хладнокръвният му поглед го правят толкова недостъпен, различен и интересен в очите на другите. Всъщност малко са хората, които успяват да разшифроват действията и мислите на този земен знак, защото се отличава от останалите с това, че не се отказва и е достатъчно мотивиран за да се пребори с всичко.