Земните ангели са винаги до нас 

  • Сподели:
Земните ангели са винаги до нас 

''Мъдростта на вековете учи, че всеки индивид вярващ или не, добър или лош, стар или млад, болен или здрав, богат или беден, има личен ангел пазител при себе си по всяко време на житейския път!'' - Джанис Т. Конъл

Още в деня на раждането си, ние се запознаваме с първия земен ангел, който ни дарява с живот и който поема пълната грижа за нас и този пазител се нарича ''мама''. Тази жена е човекът, който ни помага да навлезем в света на хората и да се научим да общуваме и да обичаме. Мама е първият земен ангел, с който се запознаваме и този ангел успява да ни пази през целия си земен път, често пъти тя го прави със специалната подкрепа на тате, друг път ѝ се налага да го прави съвсем сама.

Земните ангели в действителност са хора изпратени от по-висши сили, за да ни помогнат в трудните моменти и тогава, когато сме изпаднали в пълна безизходица и не откриваме изхода, пред себе си, точно в този момент се появява и земния ангел, който ни подава ръка и ни изтегля от бездната, в която сме попаднали.  

Тези същества могат да бъдат близки хора, непознати, но и духове, които не притежават земно тяло, но витаят около нас с една единствена мисия и тя е да ни защитят понякога от самите себе си, друг път от света около нас. 
Земните ангели са чисти създания, които работят в услуга на хората, като им помагат да заместят негативните емоции с положителни и да живеят един прекрасен живот, изпълнен с много любов, мир и благоденствие.  

От стотици хиляди години хората усещат тяхното присъствие, има моменти в които ги виждаме и говорим с тях, защото са изпратени като наши роднини – братя, сестри, баби, дядовци, партньори и родители, друг път не успяваме да видим тяхното земно тяло, но усещаме тази сила, която ни пази от лошото и ни превежда през мрака.

Тези земни ангели, които не успяваме да зърнем са чисти създания, изпратени да въдворяват ред, както и да ни закрилят.
В живота на всеки човек поне веднъж се е случвало да изпита тяхното присъствие и да усети, че не е сам, че до него има някой, който го обича и който е готов да му помогне. И точно тогава чудесата започват да се случват и точно, когато предполагаме, че по-зле няма как да стане, този земен ангел хранител започва да оправя цялата каша, която сме успели да надробим и отново ни подбутва към верния път, осеян с истина и чистота.

Tози път, в който откриваме духовното щастие и подкрепата в любимите хора, защото животът е изпратил пазители, които да съхранят душата ни, а нашата мисия е да можем да останем по-дълго време себе си, без да се цапаме с чернилката около нас - без да лъжем, без да крадем и да нараняваме останалите хора, защото най-святото и чисто човешко чувство, което и ангелите се опитват да ни предадат е ЛЮБОВТА!

''Ангелите пазители са може би най-популярният тип, вероятно защото всички знаем колко крехък може да бъде животът. Ние отчаяно се нуждаем от защита от непредвидени обстоятелства и невидими опасности. Просто мисълта за добри ангели, които се въртят около нас, дава на хората усещане за сигурност!'' - Гари Кинаман