Знакът на чувствеността, интуицията и състраданието – Зодия Риби

  • Сподели:
Знакът на чувствеността, интуицията и състраданието – Зодия Риби

Рибите имат таланта да абсорбират всякакъв вид емоции, точно като гъба, те минават и попиват чувствата на другите.

Тази зодия има силно изградена интуиция, която ѝ подсказва предстоящите проблеми, а когато този знак срещне човек в беда се изпълва с едно безкрайно съчувствие и нужда да помогне на всяка цена.

Проблемът е, че често пъти този воден знак не успява да разпознае личното от чуждото и не разбира къде точно трябва да стои тази тънка граница между тях.

Един от недостатъците на Рибите определено е тяхното черногледство, песимизъм и неуравновесеност. Рибите, освен че са човек на когато може да разчитате винаги, но са и добри слушатели.

Тази зодия е направлявана от планетата на въображението, а именно Нептун, точно поради тази причина Рибите имат склонността да мечтаят и фантазират, как се пренасят в други светове. 

Чувствителни, нежни, романтични, те носят едно наистина огромно сърце, в което могат да поберат много любов. Когато са влюбени Рибите са изключително предани, любезни и внимателни към своя партньор.

Често се случва този слънчев знак да изпитва несигурност, както и склонност да отлага всичко във времето. Едни от най-големите страхове на този подвижен знак е да застане пред голяма аудитория и гласно да разкрие своите мечти. 

Истинските Риби прикриват едно много натоварващо чувство в себе си, което е свързано с това, че те нямат никаква вяра в собствените си възможности и въпреки, че този знак разполага с огромен потенциал да се справи с всяка възложена задача му е нужна и малко вяра, която да го подбутне напред и да му прошепне, че ще успее да достигне до успеха, само трябва да повярва в  себе си.

Плахостта издава страхът от грешки, който често пъти се превръща в една невидима бариера и препятствие към желаното. 

Предлагаме ви и още статии, свързани със зодии: Зодиите и техните талисмани - Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Зодиакалните знаци и човешкото тяло

Планетите и зодиакалните знаци, с които са свързани

5-те основни проблема на всяка зодия