Зодиакалните Ангели, изпратени от Вселената

  • Сподели:
Зодиакалните Ангели, изпратени от Вселената

Всяка една от 12-те зодии разполага със свои собствени характеристики и докато част от зодиите предпочитат на преден план да извадят своите най-тъмни сили, друга част от зодиите са така силно решени да направят света по-добро място, че се опитват да вложат цялата си енергия и доброта в това свое начинание. Разберете кои зодии имат ангелско сърце и предпочитат да виждат винаги най-положително и хубавото във всяка ситуация и във всеки човек, с когото съдбата ги среща.

Водолей

Водолеят е чувствителен, мил и жертвоготовен за хората около себе си. Той обича да насочва своите действа в помощ на другите, едва тогава Водолеят започва да се чувства пълноценен - когато е успял да подаде ръка на някого и е направил денят му малко по-прекрасен.
Като истински ангел Водолеят не е от знаците, които могат да таят в себе си омраза, злоба или каквито и да е било лоши чувства към другите. Tой по-скоро ще се опита да забрави болката и просто да продължи напред. Силно вярващ в доброто и в промяната, която ще настъпи в хората и ще ги направи малко по отговорни към техните действия и малко по сърдечни и добри към всички останали.

Водолеят е зодия, изпратена с мисията да помага и да променя хората, като ги мотивира и зарежда със своята чиста и силна енергия. Той е духовен водач, който се стреми да покаже на останалите, колко по-хубаво място би бил светът, ако в себе си носим единствено доброта и милосърдие.


Стрелец

Стрелецът е от зодиите, които ще се хвърлят в горящ вулкан, ако могат с тази своя постъпка да спестят болката на някой друг човек, защото този знак е особено чувствителен, грижовен и отдаден на всички хора, които по някакъв начин са навлезли в неговия свят.

Стрелецът е човек, който винаги вижда чашата пълна, независимо, дали въобще в нея има някаква течност, а това свое виждане го практикува и с хората, дори и с тези, които носят в себе си единствено злоба и в тях той успява да намери зрънце доброта и нежност.
Това е зодията, която упорито се стреми да накара останалите да се радват на всеки миг и глътка въздух, която поемат, защото за него животът е едно тайнствено приключение, носещо много наслада и красота.

Стрелецът е зодия, притежаваща голямо сърце, в което през целия си житейски път успява да побере любовта на милиони хора, които е успял да срещне и които по някакъв начин са станали част от живота му. Тази зодия е отдадена, искрена и вярна на своите принципи и духовни норми, които никога не биха и позволили да нарани някого умишлено или пък да се радва на страданието на другите хора.