Венера преминава в Риби – Зодиите, които да очакват промяна в любовния си живот

  • Сподели:
Венера преминава в Риби – Зодиите, които да очакват промяна в любовния си живот

От 27 януари планетата Венера навлиза в знака Риби. Тя ще властва над зодиите до 20 февруари. Венера ще донесе спокойствие на по-голямата част от зодиите, като се постарае да стабилизира досегашната обстановка и въведе баланс във всеки аспект от живота ни.

Празнотата, която до момента повечето хора са чувствали, ще бъде запълнена от усещания за топлина и искрена обич, идващи от подходящия партньор, с който Венера ще ни срещне, през следващите няколко седмици. Тази планета ще ни изпълни с романтично настроение и желание да мечтаем. 

Венера олицетворява красивата богиня, носеща усещането за майчинска милувка, но и силата да въдворява ред там, където той липсва. Тя е могъща и притежава необикновена красота, сексуално въздействие и чувственост. Там, където има силно привличане и любов, неизбежно се появява ревността и огъня, защото Венера носи пламенност и безброй емоционални искри, с които подхранва най-дълбоките и съкровени чувства в хората.

Разберете какво ви предстои, според зодиакалния ви знак и какво може да очаквате от планетата на любовта и хармонията.

Лъв
През следващите няколко седмици под управлението на Венера, ще навлезете в творчески период, в който лесно ще се приспособявате към поставените задачи, като разгърнете целия си потенциал в създаването на нови шедьоври.

През тези дни ще бъдете значително по-устойчиви емоционално, като на преден план ще изплува вашата чувствителност и демонстрирайки внимание и грижа към останалите хора, вие бързо ще успеете да намерите своята сродна душа, носеща много сходни черти с вашите.

Скорпион
Под управлението на Венера на предна позиция вие ще демонстрирате загриженост и позитивизъм към останалите, което бързо ще ви донесе симпатиите на хора в близкото обкръжение, които до този момент са имали прикрит интерес към особата ви.

Инициативни, магични и тайнствени, през следващите седмици, вие ще бъдете истински магнит за своите обожатели. Още преди да премине влиянието на Венера, ще успеете да откриете човек, който да ви мотивира и подкрепя, а това може спокойно да се окаже че е мечтаният любим, който дълго време се е появявал във вашите сънища.

Рак 
През следващите няколко седмици при вас ще се забелязва огромно желание за общуване. Ще поразявате своите обожатели, дори и конкурентите си с практичност, интелигентност и чувство за хумор. Резултатите от вашето добро настроение няма да закъснеят и съвсем скоро в живота ви ще се появи човек, който ще бъде привлечен от тези ваши положителни качества, които ще го накарат да се влюби във вас.

Следващите няколко дни ще ви донесат емоционални наслади, както и любовна среща, която ще донесе в живота ви много страст, приключения и романтични вечери, изпълнени с разтоварващи разговори и вкусна храна. 

Риби
Внимателни, усмихнати и прями, вие ще предизвиквате интереса на хората към себе си с доза закачливост и настроение, ще привлечете точните хора в точния момент от живота си.

През следващите няколко дни ви предстои период изпълнен с изграждане на съвършения образ за ваш партньор, след което именно този човек ще навлезе в живота ви и ще ви покаже, че мечтите имат навика и да се сбъдват. Споделеността, хубавите разговори и романтичните жестове, ще запълнят вашия свят и ще ви накарат да се почувствате емоционално заредени и по-влюбени от всякога.