Зодиите, които се страхуват от обвързване

  • Сподели:
Зодиите, които се страхуват от обвързване

Това са зодиите, които трудно се доверят, особено когато нещата опират до сериозна връзка и любов, тогава тези зодии предпочитат да се затворят в себе си, като не допускат всеки човек, който би могъл да разбие сърцето им.

Когато стане на дума за връзка и любов, тези зодии стават особено предпазливи, трудно се доверяват и още по-трудно позволяват на някой да достигне до сърцето им.

Разберете кои са зодиите, които наистина се страхуват да се обвържат, защото не искат да бъдат отново наранени.

Близнаци
Близнаците са изключително грижовни и всеотдайни партньори, въпреки това дълбоко в себе си, те се страхуват да се доверят напълно и да се разкрият пред някого, защото искат да си спестят любовните разочарования.

Близнакът е особено предпазлив що се отнася за връзки, дори и привидно да изглежда така, че е разкрил себе си, пред своя партньор, той винаги оставя нещо тайно и специално за себе си, защото се страхува това нещо да не бъде използвано в последствие като оръжие срещу самия него. Тази зодия е изключително недоверчива и често пъти Близнакът предпочита да отреже някой свой претендент, защото усеща, че нещата има вероятност да станат прекалено сериозни, а това би му донесло бъдещи тревоги.

И така той започва да се впуска от връзка във връзка, особено когато е по-млад, тогава той предпочита да се забавлява и наслаждава на живота, вместо да се хвърля с главата напред в нещо по-сериозно, което би го ограничило или още по-лошо би го променило напълно.

Стрелец
Стрелецът е като волна пеперуда, която се стреми да изпробва вкуса на всеки цвят, през който прелети, именно поради тази причина, той трудно се задържа на едно място и в една връзка. Нещата, които силно го влекат са по-скоро свързани с приключения и усещането за свобода на духа, все неща, които той няма как да открие в едно задълбочаване на отношенията, а асоциациите, които си прави когато чуе думата ''връзка'' са пряко свързани със задушаване, окови, любовно разочарование, мъка и разбито сърце.

Стрелецът така се страхува от обвързване, че дори, когато го направи продължава да чува този писклив глас в главата си, който почти винаги му казва – ''Бягай, спасявай се, докато още можеш!''

Страхът от обвързване го кара да се впуска в любовни авантюри с предварителната уговорка, че нещата бързо ще приключат и няма да станат сериозни.

Овен
Овенът също изпитва силен страх от обвързвана и при него асоциациите, които си прави с думата ''връзка'' са свързани също с окови и безпрецедентно отнемане на правото за личен избор и свобода, а това определено трудно би го допуснал.

Този знак трябва да бъде предварително убеден, че човекът до него няма да ограничава неговите нужди и почти винаги, когато един Овен се впусне във връзка, той предпочита да смята, че това е просто за забавление и именно затова се старае да не влага прекалени чувства и емоции в нея, защото със сериозността за него идват и проблемите.

Колкото по-дълга и сериозна е връзката, толкова повече паник атаки започва да получава Овенът. Неговият страх от обвързване не само, че е видим за околните, а напълно стопира възможността му да мисли реално!