Зодиите, които пораждат завист в останалите хора

  • Сподели:
Зодиите, които пораждат завист в останалите хора

Тези зодии са упорити, отговорни и знаят правилната рецепта за успешно бъдеще. Те са амбициозни и никога не се отказват да постигат своите цели, което от своя страна провокира завистта на техните колеги, приятели и близкото им обкръжение.

Следващите три зодии са харизматични, изключително интелигентни и дисциплинирани – качества, които успяват да породят негативни чувства като злоба и ненавист в останалите хора.

Лъв
Кралят на зодиите поражда истинска злоба в останалите хора, благодарение на своята силна харизма, дар слово и несломим състезателен дух, той бързо се превръща във водача на глутницата.

Лъвът е силен, горд, страстен и величествен, неговият характер е на истински лидер, който знае как да ръководи от група хищници до стадо овце. Тази царствена зодия винаги намира правилния подход към всеки човек, с който го сблъсква живота и неговото основно качество е, че Цар Лъв е изключително благороден и настроен покровителствено към по-слабите, тези, които наистина се нуждаят от подкрепа.

Този зодиакален знак е целеустремен и организиран, особено когато си е поставил дадена цел, стриктно следва всяка стъпка до постигането ѝ, а това никак не се харесва от останалите хора, особено на тези представители на зодиака, които не притежават упоритост и лесно се отказват.

Лъвът притежава мощна енергия, с която умело привлича своите последователи. Част от хората наистина му се прекланят за силната воля и лидерските качества, които притежава той, но останалата част искрено го мразят, защото той знае как да спечели и най-трудната битка, благодарение на своята силна вяра в собствените си възможности, а това наистина е уникално качество достойно за възхищение .

Скорпион
Скорпионът привлича погледите навсякъде, където отиде, той директно пробужда завистта в повечето присъстващи. Неговото излъчване носи сила и могъщество, което определено не се харесва от останалите и той като Лъва е страстен, упорит и има самочувствие.

Скорпионът е тайнствен знак, който носи със себе си силна енергия и нечовешки способности, а когато е твърдо решен да се хвърли в дадена битка, той стремглаво ще се вметне с главата надолу, просто защото не изпитва никакъв страх и обича да рискува.

Силата, която притежава го мотивира да надскача и собствените си възможности, а упоритостта подържа духът му в непрестанно движение и дори останалите хора да не осъзнават, че нищо не му идва даром и всичко, което е постигнал е благодарение на неговата усърдност, труд и силна мотивация, масово околните виждат заплаха в този воден знак.

Енергията Скорпиона черпи от своята управляваща планета Нептун, а планетата Марс го мотивира да постига, дори и невъзможните цели, които си е поставил и никога да не  прекланя главата пред когото и да е било.

Близнаци
Социален, забавен, носещ силна енергия със себе си, Близнакът бързо се превръща в душата на компанията, но това въобще не означава, че всички истински го обожават, напротив голям процент от хората, с които е заобиколен този зодиакален знак истински му завиждат за това, че умело привлича вниманието на всички около себе си.

Близнакът е атрактивен, енергичен, интересен и безкрайно общителен, дори често пъти е трудно някой друг, да се вреди и да му вземе думата и точно това, поражда в повечето хора смесени чувства, докато едните наистина се забавляват в неговата компания, други завиждат искрено за неговият бърз ум, силна интелигентност и за факта, че той не се страхува да постави всеки на мястото му, защото неговото дар слово е най-силното оръжие, което човек може да притежава.