Ивет Лалова ще направи първия си майсторски клас пред българска публика

  • Сподели:
Ивет Лалова ще направи първия си майсторски клас пред българска публика

Ивет Лалова ще направи първия си майсторски клас пред българска публика. „Всички възможни победи“ ще бъде на 25 ноември в Интерпред, зала „София“. Събитието ще представи една от най-успешните български лекоатлетки в малко по-различна светлина – тази на човек, който вдъхновява и мотивира през опита и битките – на пистата и в живота.

През последното десетилетие, още докато се състезава на най-големите спортни форуми – олимпиади, световни и европейски първенства, други турнири, Ивет Лалова започва работата си с компании, изпълнителни директори и мениджъри, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност.

Днес знанията ѝ вече достигат до по-широката аудитория в серия от майсторски класове.

„Спортът не се измерва само в брой участия, в рекорди или за колко време пробягваш 100 и 200 метра. Спортът е дисциплина, мотивация, вяра, че можеш да постигнеш това, което си си поставил за цел. Една вечна борба. И това е нещото, което предавам напред. Вълнувам се изключително много за това ново приключение. За първи път излизам пред българската публика по по-различен начин. За да разкажа всичко, което съм научила за победите, и да вдъхновя, че всеки успех е възможен“, сподели Ивет Лалова.

Как да повярвате в себе си, как да продължите след загуба, как да станете шампиони във вашата лична надпревара? Отговорите на тези и още много въпроси ще намери за себе си публиката по време на майсторския клас. Ивет Лалова ще сподели още техники и съвети за това как да поставяме ясно целите си и как да ги следваме стъпка по стъпка. 

„Всички възможни победи“ е събитие за хората, които искат да се осмелят, на които име е нужна малко увереност, за да повярват в себе си, които знаят, че заслужават своята победа.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim. Местата са ограничени.