За оцеляването след инсулта - говори Шарън Стоун

  • Сподели:
За оцеляването след инсулта - говори Шарън Стоун

Шарън Стоун сподели актуална информация за здравето на майка си само дни след претърпян остър инсулт.

Шарън Стоун разкри, че нейната 88-годишна майка Дороти Мари Стоун е претърпяла "пореден остър инсулт". Шарън сподели в Instagram тъжната новина с посланието, обръщайки се към своите последователи: „Кажете молитва за Дороти Мари Стоун, майка ми, която тази вечер претърпя друг остър инсулт. Благодаря."

Звездата от "Първичен инстинкт" получи подкрепа от феновете си.

Шарън Стоун бе залята с позитивна енергия, точно такава, каквато се надяваше да получи, след като сподели актуална информация за здравето на майка си, само дни след като получава остър инсулт.
Шарън обновяваше информацията за своята майка пред Instagram аудиторията и държеше всички в течение. Дни по-късно тя сподели положителна актуализация, разкривайки, че 88-годишна ù майка се подлага на „писмена терапия" заедно със снимка на лист хартия, където демонстрира рисуването на Дороти.
Шарън написа: „Майка ми провежда своята писмена терапия; ето как знам, че и тя ще се справи. Благодаря ви за отправените молитви."
Феновете се втурнаха да изпратят своите добри пожелания и окуражителни думи към Шарън, като един от тях отговори на публикацията: „Молитви, усмивки и безкрайна любов, скъпа Шарън".

Шарън, майка ù Дороти и баба ù са претърпели инсулти в миналото, а актрисата в момента е защитник на заболяванията, свързани със стареенето на мозъка, които засягат непропорционално жените.В интервю за Variety през 2019 г. Шарън сподели личния си опит със състоянието: „Затова го правя, майка ми получи инсулт", започна тя. "Баба ми получи инсулт. И аз самата получих огромен инсулт - и деветдневен мозъчен кръвоизлив."

Тя продължи да разказва, че след собствения ù инсулт, се бори както с личния, така и с професионалния си живот, включително запазването на попечителството над сина си.„Хората се държаха с мен по начин, който бе брутално нелюбезен. От други жени в моя собствен бизнес до жената съдия, която ръководеше делото ми за попечителство, не мисля, че някой разбира колко опасен е инсултът за жените и какво е необходимо, за да се възстановят – отне ми около седем години. Трябваше да преипотекирам къщата си. Загубих всичко, което имах. Загубих мястото си в бизнеса и в кариерата. Някога бях най-горещата филмова звезда, разбирате ли? Сякаш принцеса Даяна и аз добихме известност по едно и също време. Тя загина в катастрофа и почина, а аз получих инсулт. И двете бяхме забравени."