Човек се влюбва само три пъти през своя земен път

  • Сподели:
Човек се влюбва само три пъти през своя земен път

В живота човек има възможност да се срещне и да опознае безброй много хора, но малко са тези, които по някакъв начин успяват да се доближат до сърцето му. Казват че Вселената ни изпраща само трима души през целия ни земен път, които изключително много се доближават до нашата духовна същност и които дори преди това сме успели да видим в мечтите си. Човек е способен да разпознае сродната си душа и сред тълпа от непознати хора. Обикновено хората срещат половинките си, когато съдбата им е изпратила някаква трудност или просто в моментите, в които не са достатъчно концентрирани в посока намиране на партньор. 

Точно тогава идва човекът, който грабва вниманието и душата ни. Казват, че любовта е онази невидима сила, която ни дава криле и ни въздига над проблемите и тъгата, но в действителност тя е нещо много повече от чувство, тя е миг от вечността, в който ние сме свободни да полетим и да мечтаем. Правилният човек ще дойде, но точно в този момент, в който сме спрели да търсим любовта, тогава ще ни зашемети силата на чувствата и емоционалната вълна, която ще обсеби цялото ни тяло. 

Може би във вашия живот вече се е появил точно този прекрасен човек, за когато винаги сте мечтали, но още ви е трудно да разберете дали той е истинският и сродната ви душа. За да бъдете сигурни на първо място трябва да го усетите и да разберете какви чувства отключва във вас, след което да надникнете в неговите действия и желанието му да сподели своя живот с вашия. Тогава ще разберете дали е точно този, който търсите от дълго време или е поредната спирка, през която трябва да преминете докато не достигнете до своята гара. За всеки влак си има пътници, а вашият е в постоянно движение и не се знае, точно в кой миг любовта ще ви връхлети и ще ви покаже, че в света има и друг човек, който се доближава до вашата духовна същност и битие. 

Човек се влюбва само три пъти истински в своя живот и само три пъти може да усети вкуса на любовта през земните си дни!
Казват, че за първата любов, която ни изпраща съдбата повечето хора не са подготвени да я посрещнат, защото тя е съвсем невинна и в началото на нашия земен път.

Втората любов обикновено идва след трудно житейско събитие, което е успяло да промени изцяло начина на мислене и нуждата ни от партньорство.

Третата любов идва с гръм и трясък като преобръща целия ни свят с посланието – ''Това е вашата последната спирка!'' и ако я изпуснем има голяма вероятност никога повече да не срещнем сродната си душа и да не изпитаме разтърсващите емоции от прилива на страстта. 
Лесно е човек да разпознае своята половинка, но по-трудно е да я търси в безброй студени и мрачни лица, но когато съдбата ни я изпрати на поднос, трябва да бъдем подготвени и просто да я грабнем!

Човек винаги може да разпознае сродната си душа и най-дребният детайл се крие в емоциите, които предизвиква този човек в нас и в начина, по който прегръща нашите проблеми и тревоги. Колкото по-силно обича човек, толкова по-благоразположен е да помага на половинката си в моментите, в които трудностите са завзели живота ни, а светлина на хоризонта просто липсва. Казват, че подходящият човек можем да го разпознаем не в спокойния ден, а в буреносния миг, който е завзел цялото ни съзнание и се опитва да ни унищожи. Точно в най-тежките моменти от своя живот можем да разберем не само кой е подходящият партньор за нас, но и кои са истинските ни другари, които не спират да ни помагат и да ни подкрепят. 

В правилния човек може да забележите три основни качества, които бързо ще го превърнат в специален за вас и те са обичта, искреността и нуждата му да бъде част от живота ви!
Казват, че най-сладката любов е третата, защото тя е и последната и това е човекът, с когато всъщност ще успеем да изживеем последните си земни дни и заедно да намерим вечен покой за душите си. Третата любов е най-духовната и чистата, тя носи към нас мъдрото послание, че всеки един миг по пътя ни е бил безценен и ни е заредил с някаква енергия, която ще можем да отнесем след себе си!