Шест признака, че този мъж не е влюбен във вас

  • Сподели:
Шест признака, че този мъж не е влюбен във вас

Връзките сами по себе си носят много загадки и докато си мислим, че небето над нас е напълно безоблачно, при мъжа, който сме избрали за спътник в живота, започват да се появяват подобни признаци, които трябва да накарат сигнализиращата лампа за опасност или както е в този случай, за неподходящ мъж, да се включи в главата ни.

Тези съвети ще ви помогнат да разпознаете този мъж, който просто ви използва, лъже, манипулира и не изпитва романтични чувства към вас. Това са нещата, които прави един мъж, когато няма сериозни намерения към партньорката си и тогава, когато не изпитва чувства към нея.

Разберете по какво може да познаете, че партньорът ви не се интересува от вас.

1. Предпочита да сте с дрехи
Има ли сте подобни преживявания, в които сте се опитвали да запалите страстта и когато сте достигнали момента, да го накарате да ви забележи и поиска сексуално, той се е отдръпнал и е отказал интимни ласки с вас. Ако мъжът  избягва сексуалните контакти и си намира безброй причини, чрез които да се оправдае, значи, че той просто не се интересува от вас.

2. Звъни на бившите си и прекарва повече време в тяхната компания, отколкото с вас
Е, тогава със сигурност лампата за неподходящ мъж, трябва да ви светне. Това е доста сигурен сигнал, че вашият избраник не е напълно отдаден на тази връзка и търси внимание и близост от други жени. Ако мъжът постоянно звъни на своите бивши приятелки и подържа прекалено близки емоционални и интимни контакти с тях, означава, че той все още е свободен електрон, който не възнамерява да се обвързва сериозно.

3. Постоянно ви лъже
Често се случва да го хванете в крачка, дори в началото да са били просто малки и безобидни лъжи, в последствие сте започнали да се съмнявате във всяка негова дума. Мъжът, който си позволява подобно поведение, обикновено не изпитва силни чувства към жената до себе си.

4. Често отменя срещите ви и си измисля нелепи оправдания за това
Ако ви се струва, че все по-често този мъж избягва вашата компания и си намира нелепи оправдания за своето поведение, това е сигурен знак, че той не изпитва чувства към вас и търси начин да ви зареже. Случва се дори и на влюбените мъже да отменят срещи със своята любима, но когато тези откази зачестяват и мъжът не си прави труда дори да ви обясни, каква е причината за това, означава, че не се интересува от чувствата ви.

5. Не спира да ви повтаря, че сте в отворена връзка
Сами разбирате, че този мъж няма желание за нещо по-сериозно, щом ви предлага отворени отношения, в които ще присъстват и други хора. Това наистина е сигурен сигнал, че той още търси любовна тръпка и не е готов за сериозно обвързване.

6. Държи се грубо и нахално с вас
Сами не успявате да си обясните това негово поведение, но все по-често се случва мъжът до вас да избухва и безпричинно да ви ругае, а нахалството му е свързано с моментите, в които той иска пари от вас и отива някъде, където да се забавлява сам. Подобно мъжко поведение говори, че този мъж, освен че ви използва, но и няма никакво намерение да се обвърже сериозно с вас.