Джон Траволта към дъщеря си Ела: ''Обичам те с цялото си сърце!"

  • Сподели:
Джон Траволта към дъщеря си Ела: ''Обичам те с цялото си сърце!"

"Обичам те с цялото си сърце!" - това написа Джон Траволта, споделяйки най-сладкия поздрав за дъщеря си Ела по повод 23-ия ѝ рожден ден.

Джон Траволта за пореден път доказа, че е най-добрият баща, който едно момиче може да си пожелае да има. Холивудската звезда избра много специално място, за да отпразнува 23-ия рожден ден на дъщеря си Ела. Освен това той ѝ посвети прочувствено послание, което не ни остави безразлични.

Траволта заведе семейството си в Дисниленд, за да подари на Ела един незабравим рожден ден. Той качи очарователен клип в Instagram, за да увековечи големия ден и да сподели радостта си със своите 4,8 милиона последователи. На видеокадрите се вижда как Джон е в компанията на Ела и 12-годишния си син Бен, които разглеждат парка, разглеждат осветения замък и се наслаждават на зрелищното вечерно шоу с фойерверки.

Грижовният баща засне и момента, в който дъщеря му Ела духна свещите за рождения си ден, които бяха поставени в три очарователни кексчета.

Траволта добави следния надпис: ''Ето една песен за теб на рождения ти ден, скъпа Ела! Обичам те с цялото си сърце! Твоят татко!''

Семейството е преживяло трагични загуби. Актьорът споделя Ела и брат ѝ Бен с покойната си съпруга Кели Престън, която почина през 2020 г. на 57-годишна възраст, след като ѝ бе поставена диагноза рак на гърдата. Джон и Кели бяха родители и на сина си Джет, когото загубиха на 16-годишна възраст през 2009 г. Но връзката между Джон и децата му остава все така силна и здрава.

Звездата от "Криминале" отпразнува 69-ия си рожден ден през февруари с луксозна тема "Вива Лас Вегас". Той отлетя за големия ден в Лас Вегас с куп приятели, а дъщеря му Ела, разбира се, присъстваше. Тя също така публикува трогателен поздрав за баща си в Instagram, наричайки го "Моят герой".

Пожелаваме на това сплотено семейство още много радостни празници.