Любовно послание за привличане на сродна душа

  • Сподели:
Любовно послание за привличане на сродна душа

''Защото когато тръгнем да търсим любовта, тя също тръгва към нас. И ни спасява!'' – П. Коелю

За всеки човек по света има подходяща сродна душа, която го очаква някъде там, но за да успее да намери най-правилния партньор за себе си, той трябва да може да предизвика съдбата да я изпрати в живота му, а за това са нужни, само три единствени неща – вяра, духовно равновесие и едно кратко послание, което да отправяме към Вселената ежедневно, ако искаме да ни съдейства в откриването на подходящия човек, който да ни направи истински щастливи. Повярвайте, че щом искате да промените живота си и да усетите вкусът на любовта, съдбата ще ви поднесе всички онези прекрасни неща, за които мечтаете! 

На първо място се заредете с позитивизъм, защото когато човек съхранява в себе си единствено и само чисти емоции и мисли, той привлича положителни изживявания към себе си. Колкото по-необременени, щастливи  и спокойни се чувствате, толкова по-силна ще става и вашата духовна енергия и чрез нея, ще намерите това, което търсите.

Когато човек е самотен, той от цялата си душа копнее за партньор, с когото да може да сподели своите преживявания и който да бъде упора в най-трудните му дни. Любовта е най-прекрасното усещане, което кара хората да се извисят и заедно да постигат своите мечти, затова е важно да можете да изхвърлите от ума си всички тревожни мисли и да изчистите това пространство за приказните моменти, които тепърва ви предстои да изпитате в живота си, защото когато човек силно желае да постигне нещо, неговото подсъзнание в комбинация с Вселената и заобикалящия го свят, започват да се обединяват именно в тази цел, която си е поставил и се стремят да сбъднат неговите най-съкровени мечти. 

Заредете се с вяра и не се страхувайте да търсите правилния човек за себе си, защото щом вярвате и го искате силно, той ще се появи и ще направи животът ви прекрасен. След като сте успели да дадете работа на своето подсъзнание, а именно да търси сродната ви душа, то ще се насочи, именно в тази посока, защото когато човек иска нещо много силно, неговото подсъзнание започва да програмира всичките му действия към поставената цел.

''Където има любов има живот!'' – Махатма Ганди

Второто важно правило, което не трябва да забравяте е, че задължително трябва да потърсите любовта в себе си на първо място, след което ще я получите и от другите, но ако не го направите ще е много по-трудно да намерите това, което търсите. Надникнете в себе си, разтворете съзнанието си и забележете всички онези неща, които ви правят необикновен и именно, заради тях трябва да обичате себе си затова, че сте жив, затова, че поемате въздух и имате възможността да избирате в този свят, което не е никак малко. Когато човек е свободен и обича себе си, той е готов да сподели тази любов с останалите и да открие липсващите парчета от пъзела в душата си.

Третата стъпка е да видите своите най-положителни и добри качества, след което да запретнете ръкави и да ги използвате в посока намиране на подходящ партньор, като междувременно е нужно да поработите върху недостатъците си и да изчистите всичко онова, което не ви харесва и ви пречи да срещнете правилния човек.
Когато се изчистите от всичко, което тревожи вашата душа и обърква вашето съзнание се отпуснете и повторете три пъти – ''Аз съм духовно смирен, чист и свободен - търся човек, в който да открия същите прекрасни качества и да споделя своя земен път тук на Земята! Изпрати ми това, което заслужавам, защото искам да живея в мир и хармония, като усетя вкуса на чистата и искрена обич до себе си!''

Колкото по-често се освобождавате от негативните мисли и емоции, толкова повече шансове имате да намерите това, което ще ви създаде духовно удовлетворение. Ако това е споделената и чиста любов насочете мислите си и цялата си духовна енергия, именно в тази посока и ще видите как всичко около вас се променя и постепенно започва да идва на мястото си.