Шест женски навика, които могат да вбесят всеки мъж

  • Сподели:
Шест женски навика, които могат да вбесят всеки мъж

Ще разгледаме женските навици, които са способни да изкарат от кожата всеки мъж по света, въпреки че огромен процент от дамите не осъзнават в действителност как тяхното поведение е способно да възпламени мъжкото съзнание и тотално да го вбеси.

1. Четене на мисли
Повечето жени искрено вярват, че мъжете притежават дарбата да четат мисли, затова вместо да споделят директно това, което се върти в главата им, те оставят тази не проста задача за своя партньор. А когато не получат разбиране от мъжката страна, обикновено това ги кара да се сърдят на мъжа до себе си, защото не е успял да разкодира желанията им.

2. Черната или бялата рокля
Приготвяте се за дадено събитие, но в последния момент сте изправени пред тежката дилема: ''Коя рокля да сложа? Нищо не ми отива! О, боже нямам дрехи!'' – а това странно поведение, кара мъжете жестоко да се вбесят. След часове избиране, чакане и оплакване, всеки мъж е готов да избухне, защото вече не са му останали достатъчно нерви, за да поеме този неописуем стрес.

3. Само да си сложа лек грим
Повече от половината обвързани мъже споделят за този женски навик, който е способен истински да ги разгневи. Обикновено точно когато двойката се е запътила да излиза, дамата решава да се поразкраси, докато мъжът часове наред тъпче на едно място в очакване този ад скоро да свърши.

4. Свалки с други мъже
В идеята си да бъдат забелязани от своя партньор жените често опират до тази така стара техника, която ще отключи ревност в техния партньор. Но, честно казано, за мъжете това женско поведение говори, че по-скоро тяхната партньорка е безотговорна. За да бъдат забелязани от своите половинки, дамите престъпват тънката линия на нормалните отношения, която впоследствие отключва грандиозни скандали между партньорите. Когато един мъж забележи как неговата дама навлиза в романтична свалка с друг представител на силния пол, това нейно странно поведение е способно истински да го разгневи. Търсенето на внимание чрез помощта на ревнуване от половинката по-скоро е нож с две остриета, който кара мъжете да се почувстват особено несигурни и вбесени, защото тяхната чест и достойнство биват застрашени.

5. Промяна в плана
Мъжете никак не харесват нерешителни дами, особено такива, които всяка секунда променят своето мнение и настроение. Ако преди малко жената до вас ви е казала, че иска да отидете на дадено място, но след това е променила решението си милион пъти, това определено е основателна причина всеки мъж да се вбеси. Нерешителността и постоянната промяна в плановете объркват мъжете и определено им действат доста изнервящо и натоварващо.

6. Прекалените критики
И докато той се опитва да угоди на всички нейни желания, в един момент разбира, че това е мисия невъзможна, защото дамата на сърцето му сама не знае какво е точно това нещо, което би я зарадвало. Едва ли съществува човек в света, който да е доволен от постоянните критики на партньора си, както и всекидневното мрънкане, да не му действа някак изнервящо и супер стресиращо. Вечно критикуващите дами, които в желанието си да владеят контрола над отношенията, не могат да се зарадват истински на милите жестове, които правят мъжете, всъщност са най-голямата бомба със закъснител.