15 неща, които жените правят, а мъжете - не

  • Сподели:
15 неща, които жените правят, а мъжете - не

1. Говорят много – Определено, по-голям процент от жените са програмирани да изстрелват милиони думи в секунда, дори и да не са предварително обмислени. За тях е важно да гонят бройката на думите, а не толкова смисъла им.

2. Декорират дома – Като изключим мъжката част, които са завършили архитектура и определено са вещи в занаята, повечето мъже нямат особена представа как точно да го направят, както нямат и особено желание да се захващат с това.

3. Могат да сменят 100 тоалета минимум в един и същи ден – Определено, това е запазена марка на повечето жени, което не само че не владеят мъжете, но го намират и за излишно.

4. Разказват на приятелките си за чувствата, които са изпитали по-време на секс. И като цяло говорят повече за чувства, отколкото мъжете – Жените са по-склонни да споделят интимни чувствени моменти от сексуалните си преживявания, не спестяват и най-малките подробности, докато мъжете могат да разкажат сексуалното си преживяване само с едно единствено изречение.

5. Използват секси визия като билет към успеха  – Това също е едно от нещата, което малко мъже биха направили.

6. Категоризират мъжете в главата си, като започват от най-смотания до най-съвършения – Мъжете не се вглъбяват чак толкова, защото или ги привлича дадена жена, или не губят време, за да ги анализират и подреждат по-категории.

7. Интересуват се от астрология – Повечето жени смятат, че планетите пряко влияят върху настроението, съдбата и живота им, което, от своя страна, мъжете смятат за нелепо.

8. Обличат се предизвикателно – Мъжете не залагат на предизвикателен външен вид, за да свалят своята избраница, но за сметка на това жените много ентусиазирано изпробват този вариант.

9. Не носят на пиене – Ако направим статистика кой носи повече на алкохол, определено мъжете ще са по-големият процент, нека не се лъжем. 

10. Харесват малки и сладки животинки – Жените смятат за прекрасни всички животинки, особено ако те са малки и сладки, тогава повечето жени са способни да се разтопят от умиление.

11. Плашат се от паяци и имат страх от високото – Голям процент от жените имат страх от паяци и дори само от мисълта, че може да ги облази някакво насекомо. Повечето жени имат проблеми с вестибуларния апарат и определено изпитват силен страх от височини.

12. По-емоционални и сантиментални са – Жените могат да се разчувстват от почти всичко и просто да си поплачат без особена причина. В тях непрекъснато бушуват хормони, които ги карат по-често да променят мнението си.

13. Обичат да правят корекции по-тялото си – Голям процент от жените опират до пластичната хирургия и то не заради здравословна причина, а защото искат да коригират външността си, докато не постигнат пълно съвършенство. Това също е едно от нещата, които малък процент от мъжете биха разбрали.

14. През живота си са изпробвали поне 20 диети и маски с цел разкрасяване – Да, това също е едно от нещата, които мъжете не биха разбрали. Жените през целия си живот търсят начини за подобряване на визията си.

15. Харесват романтичните жестове, вечеря на свещи и плюшени мечета – Един истински мъж не би се впечатлил от подобни неща, както и не би му привлякло вниманието плюшено мече с надпис „обичам те“ или вечеря на свещи. За жените е по-важно да получават комплименти и романтични изненади, отколкото за мъжете.