17 мъдри съвета към жените

  • Сподели:
17 мъдри съвета към жените

1. Три неща трябва да показвате на своите съпрузи възможно най-малко: сълзи, небръснати мишници и характер.

2. Не бързайте да казвате, че това е вашият човек, докато не преживеете заедно: Загуба, Победа, Чужда победа и... Ремонт.

3. Не разчитай, че съпругът ти ще бъде силен в това, което ти можеш - "да летиш и без криле". Шансовете са добри, но най-разумното решение е да се прегърнете и да поплачете заедно.

4. Ти трябва да имаш най-малко едно коронно блюдо. НЕ това, с което нахрани съпруга си в началото на връзката ви и той, искайки още подправки, патетично повтаряше: "Божествено!". Най-вероятно той все още си спомня с болка в сърцето и стомаха вашият "Карбонара" , но етикетът на първата среща изискваше неговото великодушие.

5. Колкото и тежък да е бил денят и за двамата, време и сили за свирка винаги ще се намерят.

6. Впрочем, понякога мъжете искат не секс, а да положат главата си на женски колене и да ги погалят по гърба.

7. Преди да направите каквото и да било, представете си изражението на лицето му когато му разкажете за това.

8. Не се опитвайте да "умничите" в присъствието на неговите приятели и началници с очакването, че ще си направят заключението колко му е провървяло с такава жена. Напротив, в техните очи съпругът ви ще изглежда мъж под чехъл и лузър. Достатъчно е просто да изглеждате добре.

9. Съпругът ти има също толкова основание да се обиди, че пускаш капака на тоалетната чиния, колкото и ти, че я оставя вдигната.

10. Ако твоят съпруг се готви да направи или вече е извършил някаква глупост, може и да замълчиш. Но, ако е подлост - няма начин! Да живееш с мъж, когото не зачиташ като човек - е най-страшната участ.

11. Той трябва да знае вашите малки слабости (3-5 броя, не повече) и универсалните методи за тяхното неутрализиране/удовлетворение. В противен случай - редовно ще идва до заключението, че живее с пришелец.

12. Най-добрият начин съпругът да бъде отучен да подарява цветя без причина е, когато го видите, въоръжен с букет, да го пресрещнете с фразата: "Кажи ми честно, нещо случило ли се е?"

13. Това, което ти считаш за "мъхче върху горната устна", може лесно да се окажат пълноправни мустаци. И дори мустачища. Съпругът ти няма да ти каже за тях под страх от смъртно наказание. Така че запази час при козметик и настоявай за честен отговор необходимо ли е с "това" да се направи нещо.

14. Когато чужд мъж дава последните 1000 лева за шампанско и фойерверки - това е романтично, когато е собственият - разсипия.

15. За вътрешносемейната хармония също е толкова важно да се поддържат чисти и красиви както бикини зоната, така и историята на SMS -те и historу-то във вашия браузър.

16. Двете одеяла не са символ на кризата в отношенията, а това, че вие сте "зряла двойка".

17. Две неща не трябва да казвате на мъжа си - "Ти си неудачник" и "Никога не съм получавала оргазъм с теб!" Ако това е вярно, трябва да го носите със себе си, ако не е в гроба, то в друг брак.

Превод: Shine ॐ / Източник: dreamland-bg.com