28.03.2017 г. - Новолуние в Овен

  • Сподели:
28.03.2017 г. - Новолуние в Овен

Освен на Овните, ще им върви и на хората от останалите Огнени знаци - Лъв и Стрелец.

А на представителите на всички останали зодии - също ще им върви :) Това е така, защото Новолунието е онзи специален ден в месеца, в който Луната отново започва лека-полека да се пълни, след като през последните две седмици е намалявала. На Новолуние вече сме изчистили всичко старо и е време да се заловим за нещо ново, да стартираме проект или връзка, да пожелаем силно всякакви неща за самите себе си.

Овенът е огнен знак. А сега, при Новолунието в Овен, и двете Светила - и Слънцето, и Луната - съвпадат в символична целувка в Овен. Моментът е особено подходящ за активност, спортуване, действие със замах, инициативност, смелост и пробивност.

Днес освен Слънцето и Луната, имаме още цели три планети в Овен, а именно Венера, Уран и Меркурий. Като прибавим Сатурн в Стрелец, стихията на Огъня преобладава като присъствие в енергетиката на деня. Всички сме дейни, ентусиазирини, обновени, пречистени и мощно заредени. Хубаво би било да се възползваме максимално от това.

Добра идея е да си напишем списък с новолунни желания - да бъдем дръзки, да мечтаем, да целеполагаме, да искаме - най-подходящият момент за това е до 12 часа след точния миг на Новолунието, което беше днес в 6 ч. сутринта. Значи докъм 18 ч. е добре да сме приключили със списъците си.

И нека вярваме, че всичко написано ще се претвори в действителността, за наше Добро и за Доброто на всички заинтересовани :)

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., vihrogonche@abv.bg, skype - desykv