5 бързи съвета как да станете модерни за една вечер

  • Сподели:
5 бързи съвета как да станете модерни за една вечер

Ще споделим с вас 5 бързи съвета за това как да станете модерни за една вечер. Четете внимателно, не търсете логиката, а просто повярвайте и го направете.

1. Отидете на провокативен музикален спектакъл, който не сте виждали досега. Тагнете се от там.

Модерно е да посещаваш културни събития, които са различни, екстравагантни и провокативни. Отидете на внушаващ музикален спектакъл, в който има оркестър на живо и пресъздават класиката на Чайковски, Стравински, Шостакович, Прокофиев, Пиацола и Барток. Чуйте модерния прочит на класическата музика, в комбинация с провокативни танци и вълнуваща история. Естествено, трябва да се тагнете, за да узнаят всичките ви приятели, че сте готини.

2. Присъствайте на сватба между 2 жени, проведена в бинго зала.

Това може да не звучи много странно, но определено е нещо интересно, което може би не сте виждали досега. Ще бъде още по-чудно, ако човекът, който ги венчава е чиновник, а всички гости избухват във вихър от танци. Но защо точно в бинго зала? Ще разберете след петия съвет.

3. Гледайте модерни, еротични танци на сцена, такива каквито не сте гледали досега.

Събудихме интереса ви, нали. Представете си, че отивате на балет, който ви кара да забравите традиционния смисъл на думата. Балет, който ви зашеметява. Романтични и еротични танци, изпълнени с класа и финес от най-добрите професионалисти. Това вече е интересен спектакъл за модерни и нетрадиционни хора.

4. Присъствайте на екзорсизъм в хладилник от XXI век.

Странно, но факт. Има такова нещо. Не очаквайте да видите нещо религиозно или вулгарно. Очаквайте да видите точно това – екзорсизъм в хладилник. Определено сте модерен човек, ако такава сцена би ви била интересна. Само едно ще допълним – горко му на дявола, като знаем срещу кого ще се изправи.

5. Посетете Швейцарските острови от бъдещето.

Тук вече стана прекалено странно. Това вече е нереален съвет, но има как да посетите и това. И повярвайте ни, заслужава си. Всичко, което изброихме по-горе, можете да изпълните за една вечер, която ще запомните. Гледайте модерния сатиричен спектакъл The Bingo Project на 6-ти юни, от 19 часа, в Музикален театър София.

The Bingo Project е история, разказана чрез невероятната симбиоза между вълнуващите танци на балет "Арабеск", сценични ефекти, актьорската игра на Ники Станоев и музика на живо от оркестър, създаден специално за шоуто.

В комбинация с драма, сатира, любов, еротика, комедия и оцеляване, The Bingo Project ще ви пренесе в друго измерение. Датата на спектакъла е извънредна за този сезон и е само за модерни и разбиращи хора. Ако и вие сте такива, билети има на всички каси на EasyPay, онлайн или на касата на Музикалния театър.

5 бързи съвета как да станете модерни за една вечер
5 бързи съвета как да станете модерни за една вечер
5 бързи съвета как да станете модерни за една вечер
5 бързи съвета как да станете модерни за една вечер