Астро прогноза за 13 септември

  • Сподели:
Астро прогноза за 13 септември

13 септември, четвъртък, денят на Юпитер. Планетата на късмета и изобилието се намира в Скорпион и се движи директно. Днес – пари, страст, акцент върху скритата енергия, върху дълбоките чувства, финансовите операции, тайното, окултното и езотеричното.

Луната е вече видим на небето растящ полумесец. Което означава, че вече официално текат дните след Новолуние и е време да действаме по посока реализиране на желанията си.

Луната и Венера в момента съвпадат във Водния неподвижен знак Скорпион. Тематиката на Скорпиона е богата и наситена. Интуицията ни работи отлично. Действаме смело и решително. Макар и Воден знак,

Скорпионът разполага с мощни оръжия и знае как да се възползва от тях. Такива ставаме и ние по време на този лунен транзит. Възможно е днес да възникнат ревност, обсебващо поведение, собственически чувства – все пак двете женски планети се намират в Скорпион.

Пазете се от злоба, завист, злопаметност и отмъстителност. Въздържайте се от излишен гняв и драматизъм. Обърнете внимание на сфери, които имате желание да промените из основи, да трансформирате радикално, моментът за категорични решения и действия вече е дошъл.

Хармоничните конфигурации между: Луната и Сатурн, Венера и Сатурн, Сатурн и Уран, както и между Слънце, Плутон и Юпитер, много ще ни помогнат в това отношение. Възможно е да осъществим дори и пробив, да достигнем до някакво мъдро прозрение, което ще ни е като пътеводна светлина занапред. Да ни бъде за добро!

Точната опозиция Меркурий-Нептун, както и Тау-квадратурата, съставена от Марс, Венера и Уран, може обаче изключително силно да ни напрегне, да донесе недоразумения в общуването, разрив в интимните връзки, неочаквани промени в любовен план.

Квадратурата Марс-Уран по принцип е взривоопасен аспект, така че бъдете внимателни, когато боравите с техника и електроуреди, пазете се от токови удари, пожари, наранявания, междуличностни сблъсъци и физическа саморазправа.

Марс вече е във Водолей, прави ни по-миролюбиви и човеколюбиви принципно, така че осланяйте се на мъдростта и хуманизма на този знак, опитвайки се да разрешавате проблемите си.

Водещи елементи сега са Земята и Водата, продължава хубавият период за всички представители на тези знаци (Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби).

За останалата половина периодът е по-скоро предизвикателен и труден, хубаво е да се въоръжат със сили и търпение, за да го преминат възможно най-леко и ползотворно за тях.

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg