Астро прогноза за 15 май

  • Сподели:
Астро прогноза за 15 май

На 15 май - Луната е в Козирог. Когато Луната транзитира в земен знак, както сега, всички ставаме по-материално насочени, стабилни, устойчиви, спокойни и търпеливи. Практичността и прагматичните идеи се засилват.

Акцентът пада предимно върху работата, служебните ангажименти, трудовите постижения и амбиции, изпипването на делата и като цяло стремеж към кариерно развитие и растеж.

Слънцето също е в земен знак, в Телец, така че двете Светила действат в синхрон. Телец е знакът, който се свързва с плодородната почва. Затова през месец май са подходящи заниманията със земя, пръст, садят се цветя, растения, дръвчета, плодове, зеленчуци. Посяват се семена.

Всичко наоколо е зелено, напъпило, бликащо от живот. Златно време. Такъв е и Телецът, Златният Телец. Тече месец, в който на преден план излизат грижите за парите и материалния успех. Водещият елемент е елементът Земя. Правим нещата плавно, сигурно, бавно, но упорито, търпеливо и със завидно постоянство. Телецът обича парите и борави добре с финансите.

Затова днес е ден на професионализъм, в съчетание със шансове за добри печалби. Възползвайте се от енергетиката на деня, бъдете активни, смели, действени, пробивни и инициативни. За това ще ви помогнат също и Меркурий, Уран и Венера в огнения знак Овен.

Заради силните аспекти на Луната с Плутон и Нептун днес ще се радваме на добра интуиция и богат вътрешен живот.

Ретроградните планети са три - Плутон, Сатурн и Юпитер:

Плутон може да разгърне пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той ще транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, чак до 10 октомври 2017. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Тъй като Юпитер е ретрограден, това е предпоставка за засилен вътрешен растеж и за повече мисловен анализ, особено по отношение на партньорството и брака, защото се намира във Везни. Юпитер е ретрограден до 9 юни, като през цялото време продължава да транзитира в знака Везни.

С пожелание за здрава и щастлива нова седмица!

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., vihrogonche@abv.bg, skype - desykv