Астро прогноза за 2 и 3 януари

  • Сподели:
Астро прогноза за 2 и 3 януари

2 януари, сряда, денят на Меркурий. Меркурий е в Стрелец. В 11 ч. преди обяд Луната излиза от Скорпион и също влиза в огнения Стрелец. Определено доминира елементът Огън, цели 5 от 10 планети транзитират в Огнени зодиакални знаци: Луната, Юпитер и Меркурий са в Стрелец, а Марс и Уран са в Овен.

Вдъхновени, въодушевени, заредени, топли и пламенни сме. Луната продължава да намалява и да се доближава до новолунната си фаза, когато ще се слее със Слънцето в Козирог. Но дотогава има още време, което е добре да използваме, за да почистим пространството вътре в себе си и около себе си, да се освободим от всичко старо, ненужно и вече излишно за нас.

Слънцето и Сатурн съвпадат в Козирог и ни настройват все повече на работна вълна. Добре е да се трудим и да се стремим към високи постижения. Отпочинахме си достатъчно покрай празниците, сега вече е момент да обърнем внимание на ангажиментите и задачите си.

Имаме само една ретроградна планета (Уран в Овен), а и цели 4 планети се намират в своите владения: Нептун е в Риби, Марс е на своя трон в Овен, Юпитер е в Стрелец, а Сатурн е в Козирог.

3 януари, четвъртък, денят на Юпитер. Юпитер, който транзитира в своя знак Стрелец и ни дарява с оптимизъм и разширение, шансове, късмет и изобилие. Отворени сме да учим нови неща, да се докосваме до нови територии, да общуваме с хора, различни от нас.

Още повече, че Юпитер и Луната съвпадат точно по обяд. Юпитер озарява вътрешния ни психо-емоционален свят и подкрепя женската енергия като цяло. Сатурн, Слънце и Плутон съвпадат в Козирог.

Както казах по-горе, трябва да обърнем внимание на работата си и професионалната си дейност. Не са изключени нито големи промени и трансформации, нито известни проблеми, забавяния и трудности.

Сатурн е господарят на кармата, той дава толкова, колкото си заслужил. Каквото си посял преди, това ще пожънеш сега като реколта. Строг, но справедлив.

А Плутон е повелителят на трансформацията, той отговаря за това необходимите промени да се случват, макар и да е болезнено, въпреки страданието

И сега си представете Слънцето точно между тях двамата, и то в Козирог... сериозно време на изпитания, но и на творчески начала. Дерзайте!

***

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg