Астро прогноза за периода 21 - 27 ноември 2016 г.

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 21 - 27 ноември 2016 г.

Понеделник е, денят на Луната. А тя днес първо е в Лъв, а после, след 11.31 ч. на обяд - в Дева. Когато Луната е в земен знак, на фокус са практичните и ежедневните дела. Труд, работа, грижа за другите, внимание към здравето, усет към детайлите. Налице е напрегнат аспект между Слънцето и Луната, затова се пазете от конфликти и избягвайте напрежението.

В 23.16 ч. Слънцето излиза от Скорпион и влиза в огнения подвижен Стрелец - предстои месец, в който ще царуват стремежът към далечни пътешествия, желанието за учене и достигане на вечните Истини в живота, и оптимизмът. Имайте предвид, че на 21 ноември Светата Православна църква чества празника Въведение Богородично - Денят на християнското семейство и младеж - и съветва всички семейно да идат на църква и да се помолят за здраве и спасение.

Във вторник Луната е в Дева, запазва се земният привкус от вчерашния ден. Очаквайте голям успех на някой свой проект, в който сте вложили много труд, време и усилия - това е така заради хармоничната конфигурация, която се образува между планетите Юпитер, Сатурн и Марс.

В сряда в 21.42 ч. Луната се премества във въздушните Везни, акцентът пада върху красотата, хармонията, справедливостта и любовта. Налице е и разбирателство между двете Светила - Слънцето и Луната. Удава ни се да изявим прекрасно вътрешните си копнежи, да въплътим в реалността желанията на сърцето си.

В четвъртък Луната остава във Везни целият ден. Съхраняват се тенденциите от вчера. Напрегнатият аспект Луна-Венера пречи на отношенията между по-зрелите и по-младите жени. Но може да указва и друго нещо: една и съща жена може да изпитва желание да се погрижи за себе си, за своята красота, и в същото време да се отдаде на децата и дома си. Трудно е, когато различни части от твоето същество те тласкат в различни посоки и пред теб стои изборът по кой път да поемеш...

И в петъчния ден Луната е във Везни. Водещ е стремежът към партньорство, хармония и справедливост. Напълно се запазват астрологичните аспекти от вчера, затова е добре жените да внимават да не влизат в конфликти помежду си.

В събота, в 10.03 ч. сутринта Луната се премества във водния Скорпион. Настройваме се на дълбоко емоционална вълна. Всички ставаме някак по-склонни да преживяваме събитията в тяхната дълбочина и във връзка с нашите чувства. Това се засилва от хармоничния аспект между Луната в Скорпион и Нептун в Риби. Интуицията се подобрява значително.

Лунният сърп изтънява все повече и повече, за да ни напомни, че предстои Новолуние в Стрелец. Дните са подходящи за разчистване на пространството около нас, за почистване, подреждане и освобождаване на място за новото, което ще дойде при нас в най-скоро време.

В неделя Луната остава в Скорпион през целия ден. Съхраняват се тенденциите от вчера. Луната продължава да намалява и да ни подготвя за предстоящото Новолуние през следващата седмица.

За цялата седмица са характерни следните планетни позиции:

Кардинална Тау-квадратура, включваща Уран в Овен, Юпитер във Везни и Плутон с Венера в Козирог. Водещи са три различни стремежа: към лична изява, към партньорство и към професионални изяви. Това води до повишаване на стреса у много от нас, защото се чувстваме като разкъсани в три различни посоки. Най-високо емоционално напрежение тази квадратура носи на представителите на кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог), както и на хората с Асцендент и/или Луна в тези знаци.

Юпитер е във Везни. Това е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той ще транзитира в знака на партньорството и брака до 10 октомври 2017 г. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

От 12 Ноември Венера е в строгия Козирог и ще остане там до 7 Декември 2016 г. Любовта става по-премислена, рационална, суха и разумна, лишена от всякакви излишъци, страсти и пикантни оттенъци. Венера в земния Козирог обича скромното и деловото облекло, изкачването в йерархичната стълбица в професионален план, успеха и амбицията. Ако имате някаква неяснота в интимния си свят, сега е моментът да разнищите нещата из основи, да направите сериозна равносметка и да вземете решение относно бъдещото развитие на тези взаимоотношения.

От 9 Ноември Марс е във Водолей и ще остане там до 19 Декември 2016 г. Човеколюбие, нестандартни прояви и успехи в сферата на комуникациите и високите технологии - това са акцентите на нашето поведение в този период.

Меркурий е в Стрелец и ще остане там до 2 Декември 2016 г. Време на разгръщане на потенциала ни. Меркурий, планетата на разума и комуникациите, преминава през най-авантюристичния и оптимистичен знак от зодиака - Стрелец. През този период можем да очакваме да сме изключително общителни, любопитни и обзети от желание за разширение и развитие.

Ще имаме стремеж да открием нови хоризонти, нов смисъл и цел в живота си. Много е вероятно някои от нас да се насочат към изучаването на нови и интересни култури, чрез пътувания, книги или активно общуване с чужденци.

Други ще обърнат сериозно внимание на висшето си образование или ще започнат да попиват знания на философска или друг вид тематика, която ще им предостави нов по-разширен поглед над света и заобикалящата ги действителност. Тъй като от началото на тази седмица и Слънцето влезе в Стрелец, всички тези характеристики ще се засилят значително и ще бъдат валидни поне месец напред.

Всички планети без Уран се движат директно, което е предпоставка за успехи и успокояване на цялостната психична атмосфера. Всеки е на мястото си и се грижи по най-оптималния начин за сферата, за която отговаря.

Желая щастлива седмица на всички!

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., desykv@abv.bg, skype - desykv