Астро прогноза за периода 22 - 28 октомври 2018

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 22 - 28 октомври 2018

22.10.2018 г., понеделник, ден на Луната. В 10.01 ч. сутринта Луната излиза от Водните Риби и влиза в Огнения Овен. Атмосферата веднага се променя по посока на повече активност, целеустременост, борбеност, упоритост, оптимизъм, водачество, амбиция. На Огнените знаци мъничко им олеква, все пак Луната транзитира в Овен.

23.10.2018 г., вторник, ден на Марс. А той транзитира във Водолей и се движи директно. Активността ни е насочена към нестандартните идеи и към срещите с приятели, към участие в социални групи и мрежи. Луната остава целият ден в Овен, съхраняват се тенденциите от вчера. Венера е в Скорпион и е ретроградна - продължават да се появяват хора от любовното ни минало и да "мътят водите" на спокойствието ни.

Още повече, че днес, точно в 14.15 ч. Слънцето излиза от Везни и влиза в Скорпион. Настройва ни на Скорпионова тематика: страст, секс, смърт, окултното, тайното, езотеричното, парите на другите, банките, трансформацията... спокойно само звучи страшно... иначе е просто изключително интересно!

24.10.2018 г., сряда, ден на Меркурий. Той се намира в Скорпион и се движи директно. В страстния Воден Скорпион вече транзитират цели 4 планети: Слънцето и Венера съвпадат в началото на знака, а Меркурий и Юпитер съвпадат в края му. Слънцето влезе в Скорпион вчера по обяд и ще транзитира там цял месец. Юпитер и Меркурий скоро ще излязат от там. В 17.37 ч. Луната влиза в Земния Телец и веднага започва да прави точна опозиция със Слънцето. Луната и Уран съвпадат в Телец и са в опозиция със Слънцето и Венера в Скорпион.

Точната фаза Пълнолуние настъпва на 24.10., в сряда, в 19.50 ч., по оста Телец-Скорпион, по оста 12-6 домове. Тези две оси по знак и по дом задават и водещите теми на това Пълнолуние:

- Телец и Скорпион отговарят за парите. Телец символизира парите, които печелим с личен труд. Скорпион символизира боравенето с чужди пари и средства, тук са парите на партньора ни, на банките, всякакви инвестиции и инвеститори. Също така Телец и Скорпион са знаците на енергията и ценностите.

Телец говори за материални блага, злато, чувствени наслади, упорито преследване на целите. Скорпион - за чар, магнетизъм, еротика, страст, харизма, постигане на целите чрез лично присъствие и излъчване. Телец са моите пари, Скорпион - нашите и техните пари. Телец е строителят, земеделецът, бачкаторът, Скорпион - любимката на краля, домакинята, любовницата, глезеният син.

- 6 и 12 домове представляват оста на Служенето. 6. дом служи като Девата - по практичен, земен начин. 12. дом служи като Рибите - по духовен, психо-емоционален начин. И двата начина са добри. Въпросът е в това кой, кога, как и защо ги прилага. И дали умее да се погрижи за себе си, грижейки се за останалите. ...
Мощно, трансформиращо Пълнолуние! ... Възползвайте се максимално от него.

25.10.2018 г., четвъртък, ден на Юпитер. Юпитер все още е в Скорпион. Луната днес си остава в Земния Телец. Грижовни сме. Мислим за материални успехи и блага. Възможно е все още да сме под напрежение, повлияни от вчерашното Пълнолуние.

26.10.2018 г., петък, ден на Венера. Венера е ретроградна, в Скорпион. Вечерта в 22.41 ч. Луната ще влезе във Въздушните Близнаци и ще насити атмосферата със съвсем друга енергетика, която обаче ще усетим чак през идващия уикенд.

27.10.2018 г., събота, ден на Сатурн, който продължава да седи на своя трон в Козирог. Луната в Близнаци ни прави подвижни, любопитни, любознателни, общителни, отлично боравещи с информацията и словото като цяло.

28.10.2018 г., неделя, ден на Слънцето, което стабилно е навлязло в Скорпион. Трансформиращ ни месец! Всякакви промени са дълбоки, понякога болезнени, но винаги ни учат на нещо ново и проправят път към бъдното. ... Тайнственост. Окултни и езотерични познания. Загадъчност и магичност. Синхроничности. Интересно е да си жив.

Луната обаче продължава да е в Близнаци. Учим, пътуваме, комуникираме един с друг, пишем, говорим, докосваме се до непознати места, движим се, спортуваме, пътешестваме.

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg