Астро прогноза за периода 23 - 26 март 2017 г.

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 23 - 26 март 2017 г.

На 23 март в 4.30 ч. сутринта Луната се премества във въздушния Водолей. Всички ставаме по-приятелски настроени, по-човеколюбиви, в същото време ни влече участието в различни социални групи.

Бликаме от идеи и нестандартни хрумвания. Луната е прекрасно аспектирана със Слънцето и Венера, отношенията между хората се хармонизират и общата атмосфера се успокоява.

24 март - Луната и днес е във Водолей, на преден план стоят приятелствата, общуването, интелектът.

25 март в 12.09 ч. Луната се потапя във водните Риби и ще остане там през целия уикенд. Времето е добро, за да обърнем внимание на самите себе си и на вътрешния си свят. Да се вслушаме в чувствата, емоциите и преживяванията си. Да чуем и хората до нас, какво ги вълнува, от какво ги боли.

Това е така, защото Риби са най-състрадателният от всички зодиакални знаци, най-способният да влезе в положение, да разбере дори и чужда нему гледна точка. А Луната в Риби прави всички ни малко или повече по-съпричастни с околните.

Днес Слънцето и Венера съвпадат в Овен, най-вероятно ще ни харесват нещата, които правим, хората, с които се запознаваме и с които общуваме.

26 март - Луната и Нептун съвпадат в Риби, отлично време за всички влюбени и за всички хора на изкуството. Днес се изразете творчески, ще имате муза за това, а и светът ще стане по-красив.

За цялата седмица са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънце и Меркурий в Овен. Като цяло елементът Огън е силно застъпен в момента - имаме цели 5 планети в огнени знаци от общо 10. Всички сме като цяло дейни, активни, инициативни, борбени, смели, оптимисти и изпълнени с енергия.

Кардинална Тау-квадратура, включваща Уран в Овен, Юпитер във Везни и Плутон в Козирог. Водещи са три различни стремежа: към лична изява, към партньорство и към професионални изяви. Това води до повишаване на стреса у много от нас, защото се чувстваме като разкъсани в три различни посоки. Най-високо емоционално напрежение тази квадратура носи на представителите на кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог), както и на хората с Асцендент и/или Луна в тези знаци.

Юпитер е във Везни. Това е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той ще транзитира в знака на партньорството и брака чак до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област.

На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония. Юпитер е ретрограден в момента. Това е предпоставка за засилен вътрешен растеж и за повече мисловен анализ, особено по отношение на партньорството и брака, защото се намира във Везни. Юпитер е ретрограден до 9 юни, като през цялото време продължава да транзитира в знака Везни.

От 10 март Марс е в Телец и ни прави по-търпеливи, спокойни и постоянни. Марс ще остане в Телец до 20 април 2017 година. Венера е ретроградна от 5 март и остава в Овен до 5 юни с кратко прекъсване, когато ретроградното й движение ще я върне в Риби. Възможно е да се появят проблеми в любовта или във финансите, да се завърнат някакви стари връзки или отношения, да възникне някакво напрежение в тези сфери.

В момента ретроградни са само Юпитер и Венера. Всички останали планети се движат директно. Метафорично казано, всяка планета си е на мястото и се грижи по най-оптималния начин за сферата, за която отговаря.

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., vihrogonche@abv.bg, skype - desykv