Астро прогноза за периода 31 октомври - 6 ноември 2016 г

  • Сподели:
Астро прогноза за периода 31 октомври - 6 ноември 2016 г

Седмицата започваме с Луна в Скорпион, веднага след Новолунието от 30 Октомври вечерта. Акцент има скорпионовата тематика - страст, дълбочина на чувствата и разсъжденията, инстинкт за самосъхранение, психична устойчивост, окултни интереси.

От понеделник, 31.10., е добре да стартираме действията по отношение на тези наши мечти и цели, за които мислехме през последните няколко дни. Луната е прекрасно аспектирана от мощните Нептун и Плутон, радваме се на силна интуиция и истинни вътрешни прозрения. Слънцето в Скорпион допълнително нажежава страстите. Дълбоки преживявания, личностна трансформация, разрушаване на стари модели и схеми - всичко това е характерно за периода.

Вторник, 1 ноември, е денят на будителите. В този празничен ден в 16.44 ч. Луната се придвижва в подвижния огнен Стрелец и всички ставаме по-раздвижени, с по-голямо желание да пътуваме, да се учим, да се докосваме до непознати земи.

Хармоничният аспект Луна-Марс ни кара да изразяваме прекрасно вътрешния си свят така, че другите да ни разбират правилно. Големият благодетел Юпитер облагодетелства Сатурн и Венера - ще жънем плодовете от труда си и ще ни върви в любовта. В същото време приятелските отношения между Нептун и Меркурий засилва интуицията ни.

В сряда Луната цял ден е в Стрелец и е отлично аспектирана от Юпитер и Уран. Пътуваме и учим, развиваме се и се свързваме с различните от нас. Особено комфортно ще се чувстват жените, като е възможно те да направят нещо нестандартно и неочаквано, или пък да им се случват странни неща.

Днес е един много интересен, много мистичен, трансформиращ, силен ден - Нептун е в Риби, Слънцето и Меркурий са в Скорпион, а Плутон е в Козирог. Интересите към духовния свят са трайни, наситени емоционално, дълбоки, променящи. Алтернативното лечение дава превъзходни резултати.

В четвъртък Луната остава цял ден в Стрелец, като се съхраняват напълно тенденциите от вчера.

В петък в 5.06 ч. сутринта Луната преминава в кардиналния земен Козирог, което веднага променя атмосферата в посока към повече строгост, стремеж към постижения и успешност, професионални изяви и амбициозност. Въпреки тази деловитост и устременост към работа, любовните отношения също са на фокус заради хармоничния аспект между планетата на любовта Венера и планетата на промените и неочакваностите Уран.

В събота и в неделя до 15.59 ч. Луната е в Козирог. Запазват се аспектите от вчерашния ден. Тъй като дните са почивни, може да ги посветим основно на две неща и то реализирайки успешно астрологичните предпоставки за уикенда: да поработим из къщи, да разчистим и освежим дома си, ако имаме служебни задачи може да ги финализираме точно сега, това от една страна.

От друга страна, отметнали доволно количество работа, би било добре да излезем навън и да обърнем внимание на партньора си, да отидем на среща или на вечерна разходка, да потанцуваме и да се позабавляваме, да разпуснем и да намалим напрежението от изминалата седмица.

Да изтупаме праха от делника. За това ще ни помогне много лежерната и свободолюбива, нестандартна и непокорна Луна във Водолей, с която ще завършим тази седмица, считано от неделния следобед нататък.

За цялата седмица са характерни следните планетни позиции:

Разсейващи се Тау-квадратури, напрежението от миналата седмица осезаемо намалява. Отдъхваме си.

Юпитер е във Везни. Това е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той ще транзитира в знака на партньорството и брака до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Венера е в Стрелец. Любовните отношения са огнени, динамични и свободолюбиви. Тя ще остане в Стрелец до 11 ноември 2016 г. включително.

Марс е в земния кардинален Козирог до 8 ноември 2016 г. Той ни помага в работата, професията и кариерното развитие, насочвайки енергията и действеността ни по посока на материални постижения, професионални успехи, амбициозност. Тъй като Марс екзалтира в Козирог, той там е в силата си. Периодът е подходящ за действие по важни делови проекти.

В периода са ретроградни само планетите Нептун и Уран, всички останали планети се движат директно.

Пожелавам ви чудесна нова седмица!

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., desykv@abv.bg, skype - desykv