Айла Фишър разкрива тайната на успеха на 20-годишната си връзка със Саша Барон Коен

  • Сподели:
Айла Фишър разкрива тайната на успеха на 20-годишната си връзка със Саша Барон Коен

Айла Фишър определено знае как да поддържа живи искрите.

По време на G'Day AAA Arts Gala, актрисата от ''Wolf Like Me'' даде интервю за нейната тайна за поддържане на отношенията със съпруга ù Саша Барън Коен.

На въпроса дали има някакъв съвет, който може да даде на други двойки, които искат да запазят връзката си пълноценна толкова дълго време, тя отговори:

"Не искам да си позволявам да давам съвети на никого, но смятам, че е от значение ако се ожениш за някой, с когото имаш наистина добро приятелство и всичко останало ще си дойде на мястото".

След като сте били с някого в продължение на 20 години, бихте си помислили, че любовта ви един към друг ще изчезне с течение на времето. При Айла и Саша това не е така.

"Хората казват, че пеперудите в стомаха траят само няколко години, но, повярвайте ми, когато сте с правилния човек нищо не изчезва".

Айла и звездата от ''Борат'' сключват брак през март 2010 г. В името на любовта си към Саша, тя взела решение, че ще приеме юдаизма.

"Определено бих направила еврейска сватба, само за да бъда със Саша. Бих направила всичко — да приема, която и да е религия — за да бъда обединена в брак с него", обясни актрисата пред Evening Standard преди церемонията.

По повод на 20-та годишнина от връзката им, Саша в своя шеговит стил написал следната публикация:

"Честита годишнина, любов моя. Пиша това, вместо да ти взема картичка. Продължителността на връзката ни се дължи до голяма степен на местоположението ни – в края на краищата Холивуд е бастионът на дългите бракове".

Австралийската актриса сподели своя собствена прочит на нещата, споделяйки цитат от Мечо Пух: "Ако някога дойде ден, в който не можем да бъдем заедно, запази ме в сърцето си. Ще остана там завинаги".

След като 20-годишният юбилей е зад гърба им, двойката, която споделя двете си дъщери, Олив на 14 г. и Елула, 11 г., и седемгодишния си син Монтгомъри, сега се фокусира върху Деня на бащата. Айла сподели, че тя и децата подготвят голяма изненада за Саша, за да отбележат специалния ден. 

"Не се чувствам комфортно да говоря твърде много за личния си живот и със Саша вероятно си приличаме по това, че крием чувствата си зад хумора", сподели актрисата пред Daily Mail през август 2008 г.