Бакалова с Армани на ревю в Париж

  • Сподели:
Бакалова с Армани на ревю в Париж

Единствената българка с номинация за „Оскар“ - Мария Бакалова, продължава да жъне успехи. Красавицата си пусна снимка с модния диктатор Джорджо Армани, който я покани на негово ревю в рамките на Седмицата на модата в Париж.

За събитието, което се проведе в Италианското посолство във френската столица, актрисата избра елегантен тоалет от две части и черна барета на главата, с които обра оваците на гостите. Бакалова бе забелязана и от дългогодишния главен редактор на модната биболия Vogue Ана Уинтър, като двете дами си направиха снимка за спомен.

{GALLERY}

 

„Прекарах си невероятно на първото си модно шоу – на Джорджо Армани есен/зима 20-21, което се проведе в Италианското посолство в Париж. Благодаря ти, Джорджо Армани, за това прекрасно време и за възможността да срещна Легенди на живо“, написа Бакалова в официалните си профили в социалните мрежи.
Мария Бакалова остана няколко дни в Париж заедно със своята стилистка Джесика Паркър. Двете се разходиха из френската столица и разгледаха забележителности и посетиха още няколко ревюта, а вече са в Кан за филмовия фестивал, който започна снощи. В рамките на кинофорума ще бъде представен и българският филм „Жените наистина плачат" на Мина Милева и Весела Казакова с участието на Бакалова.

Бакалова с Армани на ревю в Париж