Бог е във всяка молекула вода - точно вътре между водородните атоми, в третия елемент на Любовта

  • Сподели:
Бог е във всяка молекула вода - точно вътре между водородните атоми,  в третия елемент на Любовта

Неслучайно, точно в дните около Благовещениеq станахме свидетели на един тотален светлинно-снежен цъфтеж, на една бърза смяна във времето. В рамките само на един ден ту заваляваше сняг, ту грейваше ярко слънце. За три дни Марта, с най-динамичното си сътворяване-преобразяване, даде старт на тоталната трансформация в света, предизвестена с електромагнитното "торнадо", избухнало в края на февруари над Северния полюс. Небето ни прати благата си вест, че е време за възкресявяване на надеждите ни за по-добър живот.

Освен невиждания досега феномен на електромагнитното „торнадо”, имаше и други подстъпи, приближаващи ни към особено показателния за идващата драстична промяна период. Учените видяха причините за това в покачването на средната температура на нашата планета, в екстремните събития, пожарите, наводненията, засушаванията. В продължителните земетресения в централната част на Европа (Хърватия) и трусовете в Егейско море, в острия спад в магнитосферата на планетата, в необичайните отрицателни стойности. Предупреждаваха, че падането на магнитното поле, дори и за кратко,  може да бъде последвано от активиране на вулкани, от мощни земетресения, а ако е по-продължително, и от обръщане на земните полюси. Спирането на отчитането вълните на Шумановия резонанс също бе пряко свързано с падането на земното магнитно поле.

Но върхът на всичките тези неща беше мощният поток от слънчева плазма от заредени частици с диаметър приблизително 1000 км., въртял се близо 8 часа над Северния полюс. Учените го обясняват с периодите на затишие около магнитосферата на Земята, с нарастващата активност на Слънцето, с мощните завихрания на частици от неговите изригвания. Също и с Южноатлантическата аномалия, разрастваща се в момента, с това че, когато линиите на магнитното поле на нашата планета са в покой,  се създава подобна на тунел структура точно над магнитния полюс. Да, отслабването на земния магнетизъм, който е сигурен щит срещу слънчевата радиация, е опасен, може да доведедо неподозирани природни катаклизми. Но нека си спомним, как с помощ свише, застрашаващата ни с големи поражения, озонова дупка над Арктика се затвори вследствие на естествените природни условия.

Толкова е голяма ролята и важността на електромагнитните полета, че те дори се превърнаха в едно от най-мощните средства за манипулация на биологичните системи. На това се опират и политическите влияния върху лобито за производство на енергия и мобилни телефони. В качеството си на релевантна биологична величина от гледна точка на електротехниката, те представляват постоянни вълни, които резонират със Земята. А със задълбочения анализ на Шумановите трептенията на Земята се установи, че става дума за една от най-съществените величини, която е свързана с човешкия мозък. Всеки отделен човек е свързан със Земята чрез личното си телесно електромагнитно поле. Космическите полети показаха, че когато човек е отделен от Земята за по-дълго време, се разболява. Отговорни за това са резонантните трептения на Шуман. Те са и честоти на човешкия мозък. Трептенията на Шуман позволяват на хората да получат съзнателен контакт със Земята и да извлекат информация с помощта на петте си сетива. Затова е желателно човек да достигне ниво на съзнание, в което мозъкът му може да произвежда честотата при медитация. Последните научни изследвания показват, че трептенията на Шуман непрекъснато се колебаят и увеличават, заради нарастващото затопляне на Земята и зачестилите бури. Всичко това показва директната зависимост на човека от земното магнитно поле и трептенията на Шуман. Откритите в епифизната жлеза малки магнитчета също доказват взаимодействието на човека със земния магнетизъм, но и с други електромагнитни сигнали. Открита е и връзка между слънчевите периоди на активност и уврежданията при новородените деца. Вече се знае, че внезапните енергийни промени натоварват чувствата и настроението ни. Нервната ни система се възбужда и нивото на прага за освобождаване на нервните импулси драматично се променя. Доказа се и директното влияние на магнетизма върху химическия и водния баланс в нашия организъм  и върху  активността в обмяната на веществата.

Но само така развитието на планетата ни се ускорява. Само така духът и материята се променят и хората повишават духовния си потенциал. Колебанията на слабите земномагнитни полета предизвикват мутации в клетките, докато се намират в процес на делене. Но това, което доскоро учените наричаха мутации в нишките, реално е еволюционен процес, зараждащ новата раса.

Случващото се сега е свързано с изпълването на предречените отдавна космически срокове. Сега се намираме в последния отрязък от едно полувреме, известно още от древността с името Кали Юга - мрачната епоха, най-отдалечена от първичното Централно Слънце. От средата на Кали Юга, с нейните 5 200 години, започна предстартовото броене за идването на деня X, който, според тази бройна система, вещае смяната на епохите.

Идва очакваното райско време или Златната епоха с по-висока вибрация на цялата Слънчева система, наричана от Христос Царството на мира. Подготвяме се за деня X, за перманентна еволюция на съзнанието. Следващият еон ще е този на Водолея, който с високите си етични и духовни вибрации ще предизвика пробуждане след обрата в земната елипса. Този обрат - преход ще има извънредно значение за развитието на човечеството и ще се наблюдават все повече предизвестия за смяна на парадигмите, целите, приоритетите. С откъсването ни от старата епоха Риби - Кали Юга, израстваме за новата епоха Водолей. Трептенията на старото постепенно ще замират, а тези на новото ще се увеличават. Напускайки излъчването на зодиакалния знак Риби, който е най-долната от всички 12 световни епохи, се отправяме към Водолея, който е най-висшата епоха. Трептенията на Риби съответстват на инфрачервените лъчи с 15 трилиона трептения в секунда, а тези на Водолея на ултравиолетовите със 75 трилиона трептения в секунда, т.е. пет пъти повече. Старият ред отминава и възниква нов, по-висш ред, в който всичко ще бъде изградено наново. В тази връзка Елена Блаватска пише: Науката трябва да приеме Централното слънце на окултистите дори в астрономически смисъл, защото не може да отрече централното му присъствие в звездното пространство на Млечния път. Защото това невидимо и тайнственото място, вечният притегателен център за Слънцето и Слънчевата ни система, е център на универсалното жизнено електричество. А пък д-р Съмнър, обяснявайки  Закона за кръговрата, пише, че днес навлизаме в период на космически процеси, които ще разрушат съществуващия ред и ще изградят нов, благоприятен ред. Планетата ни ще бъде оживена от огромно количество духовни звездни лъчения и ще последва огромен обрат. И всичко, което не е достатъчно духовно развито да възприеме висшите трептения и да се хармонизира с тях, ще изчезне от лицето на света, за да могат градивните сили да постигнат благотворната си цел, без да бъдат спъвани от разрушителните сили.

Различните космически трептения и излъчвания, засягащи човечеството и големите зодиакални епохи, ще предизвикват нови духовни течения, неминуемо последвани от светогледни, политически и властови промени, които едва ли биха могли да минат без революционни сътресения. По този начин, във връзка със закона за резонанса, се създават условия и за инкарнация на нови души, които ще участват в „процеса на събуждане“. Това може би е най-важният период за тази планета от 2000 години насам.

Всичко, изпратено от нас, се връща обратно по Закона на резонанса. Преди 20 години са били нужни 2 секунди ехото да върне думите ни; преди 10 години това е ставало за 1.95 секунди, преди 5 години - за 1,87 секунди, а сега за 1,7 секунди. Защото законът за причина и следствие се е ускорил - както всичко останало в Слънчевата система, заради приближаването до първичното Централно слънце. Вече мислите, думите и действията, които излъчваме, се завръщат при нас много по-бързо.

Неотдавна проф.Живко Желев предупреди, че отслабеното магнитно поле на Земята и засегнатата верига кислород - озон може да доведе до 40-дневния Миров трус /продължаващо 40 дни земетресение/, за който още Учителя Петър Дънов е казвал, че може да предизвика загиване на милиарди, милиони или хиляди хора - в зависимост от степента но готовност за посрещане на това предизвикателство. Припомни също, че навлизаме във времена на изключително концентриране на събития и промени. Че за това съкращаване на времето, за сгъстената събитийност, е ставало дума и в Новия завет, и в други свещени книги. Но Слънчевата система има своите механизми за саморегулиране. Ние също трябва да работим в тази посокаи всички наши усилия, отговорности и дейности трябва да са насочени към прочистването на въздуха, земята, водата. Проф. Живко Желев е завършил „Високи технологии“ в Гданската политехника, Полша, бил е директор „Наука и обезпечаване на внедряването“ в ДЗУ, Стара Загора. От 40 г. работи в областта на нанотехнологиите. Негови разработки носят на България златни медали от световни изложения, тъй като предлагат неразбиваема защита срещу фалшификати. Проф. Желев е носител на наградата „Гуси“ - азиатския еквивалент на Нобеловите награди. Основател и председател е на „Единение ДЕН“. Той е изобретател с много патентии отдавна предлага изчистване на въздуха с няколко типа Браун газ генератори, изобретени в България. Методът е чрез Браун газ реакция и горяща вода да става имплозия, която чисти въздуха около нея. Трябва да започнем да чистим, ментално и прахово, въздуха над нашата страна, казва той, с шадраваните, в които има Браун газ горене, т.е. имплозията на водните пари изпомпва нечистотиите, менталните, електромагнитните замърсявания на 100, 200, 500 метра около тях. За първи път експериментирахме метода заедно с японския учен Масару Емото преди 13 години. Патентовахме го и сега учените работят по него. Учителя Петър Дънов също е говорил за новия тип енергия, за преминаване към енергия от Слънцето и от водата.

Неслучайно, България е “черният дроб” на света, казва проф. Желев, и чистейки се тук, ние ще започнем автоматично да чистим и света. А черният дроб е не само най-сериозният резервоар на кръвта, но и на най-красивата Любов на „танца-заклещване”. Орфей е говорил за него, казвал е, че го е изпълнявал с Евридика три дни и две нощи. Тайната за тази “Орфео мистерия” е запазена тук в нашите земи, както и другата за смесването на водата с червеното вино и за неговите три кръщаващи капки. Ние имаме този наш пречистващ, правещ късо съединение метод, като произнасянето на чисти молитви пред слънцето с кръстосването на двете ни ръце. Ние сме носители на огромно духовно познание. Знаем, че Бог е във всяка молекула вода - точно вътре между водородните атоми, в третия елемент на Любовта. Скоро ще изчислим и масата му. Той е даден не само от Учителя Бейнса Дуно, но и от Менделеев, впоследствие е бил изхвърлен от неговата таблица. Частицата Любов е и материална, и нематериална едновременно. Тя е чисто, прекрасно Дао, каквото е нашата Душа.

Лияна Фероли

 

 

Бог е във всяка молекула вода - точно вътре между водородните атоми,  в третия елемент на Любовта
Проф. Живко Желив