Брачните съвети на Брад Пит

  • Сподели:
Брачните съвети на Брад Пит

След края на 11-годишния си брак с Анджелина Джоли, Брад Пит решава да сподели няколко горчиво научени урока затова как да изградим силен брак и да поддържаме пламъка на любовта все така силен, както в началото на връзката.

1. Не спирайте да се грижите за жена си.

Не я приемайте за даденост. Получили сте сърцето на жена си като подарък от живота. Това е най-ценното съкровище, което някой може да ви повери. Грижете се за него. Не бъдете мързеливи, що се отнася до това да и показвате своите чувства.

2. Пазете своето сърце.

Обичайте себе си и приемайте живота такъв, какъвто е. Но оставете място във вашето сърце, което никой освен жена ви не може да пристъпи. Тази лична част трябва да принадлежи само на нея.

3. Влюбвайте се в жена си отново и отново.

Неизбежно и двамата ще се промените. Няма да сте същите хора, които са се влюбили преди 10 години. Следователно трябва да се влюбите един в друг отново. Тя не е длъжна да остане с вас завинаги. Ако я игнорирате, тя ще даде сърцето си на някой друг. Ще го загубите завинаги.

4. Фокусирайте се върху най-добрите и качества.

Не се концентрирайте върху недостатъците и. Обръщайте внимание на нейните добродетели, за да не отслабне любовта. Помнете: вие сте щастливец, щом имате жена като нея.

5. Не се опитвайте да я промените!

Обичайте я за това, което е. Дори да се промени, опитайте се да обичате новата и личност, независимо дали ви харесва или не.

6. Бъдете отговорни...

...за състоянието, в което се намирате. Да ви прави щастливи е не само нейна работа. Вие също трябва да направите усилие да изпитвате радост и любов.

7. Никога не обвинявайте жена си ако...

...сте разстроени или сте и ядосани. Това са ВАШИТЕ емоции и ВАШАТА отговорност. Избрали сте тази жена, защото трябва да преминете през определени житейски уроци с нея и да разрешите ситуации, които ще ви помогнат да израстнете.

8. Просто останете с нея.

Когато е тъжна или разстроена, вашата задача е да я подкрепяте, да и кажете, че всичко ще е наред, да я изслушате, да сте рамото, на което тя винаги да може да се опре. Душата на жената е като хранилище от емоции, които се променят от най-лекия полъх на вятъра. Останете твърди и силни, не я съдете и не се опитвайте да решите проблемите и - просто останете близо до нея. Тогава тя ще ви повярва и ще отвори душата си.

9. Не бъдете прекалено сериозни.

Смейте се по-често и не само на шегите на другите, но и на себе си. Карайте я да се смее, защото смехът може да помогне за разрешаването на всеки проблем. Изучете личността на жена си: накарайте я да направи списък с 10 неща, които я карат да се чувства обичана. Помнете ги и поглеждайте списъка ежедневно. Най-важното нещо е да я карате да се чувства като кралица.

10. Обръщайте и достатъчно внимание.

Когато сте с нея, не мислете за нищо друго. Отнасяйте се към нея като към клиент, спътник и най-ценен приятел.

11. Не бъдете идиоти.

Ще направите много грешки. Важно е да се учите от тях и да не ги повтаряте вбъдеще. Разбира се, вие не сте перфектни, просто се опитайте да не я разочаровате толкова често.

12. Бъдете открити за вашата уязвимост

Подгответе се да споделяте страховете и чувствата си с жена си, научете се да признавате грешките си.

13. Винаги бъдете искрени с нея!

Ако искате да спечелите доверието и, бъдете готови да споделяте всичко с нея...особено онова, което сте крили дълго време. Трябва много кураж, за да разкриете сърцето си напълно пред вашата половинка и да и позволите да погледне в най-скритите му кътчета. Покажете този кураж и тя ще ви заобича дори повече заради него. Свалете маската, иначе никога няма да изпитате любовта напълно.

14. Израствайте с жена си!

Водата не може да мине под неподвижен камък. Мускулите ви ще атрофират, ако не ги използвате. Същото е и с връзките ако не работите върху тях. Открийте целите си и се стремете към тях заедно с вашата половинка.

15. Не се безпокойте за парите.

Парите идват и си отиват. Помнете: вие играете в един отбор, не един срещу друг. За да спечелите, обединете силите си и не се състезавайте за финалната награда.

16. Не дръжте яда в себе си.

Не позволявайте на миналото да повлияе на вашето бъдеще. Не оставайте в плен на гняв или грешки от миналото. Не носете това бреме с вас. То няма да ви позволи да напреднете и само ще ви попречи да израстнете. Не задържайте негативните чувства, винаги избирайте любовта пред всичко друго.

17. Винаги избирайте любовта!

Това е единственото, което наистина трябва да научите. Нищо няма да застраши вашето щастие, ако се придържате към този принцип. Бракът не е щастлив край, а началото на трудна задача. Бракът е самият живот, заедно със своите възходи и падения. Всеки ден трябва да се влюбвате отново и да продължавате да градите връзката си "тухла по тухла".