Брад Пит и Харисън Форд връчват Оскарите

  • Сподели:
Брад Пит и Харисън Форд връчват Оскарите

Холивудските чаровници Брад Пит и Харисън Форд са само част от звездите, които ще бъдат водещи и ще връчват наградите на тазгодишната церемония по раздаването на Оскарите, която ще се състои на 25 април, съобщиха от Академията.

Освен Пит и Форд, в този списък влизат още Хоакин Финикс, Анджела Басет, Холи Бери, Брайън Кренстън, носителят на режисьорски „Оскар“ от миналата година Бонг Джуун-Хо, Рийз Уидърспуун, Рене Зелуегър, Лора Дърн, Дон Чийдъл, Марли Матлин, Реджина Кинг и Зендая.

Тази година Оскарите ще се състоят на живо от две места - в „Долби тиатър“ и гарата „Юнион стейшън“ в Лос Анджелис. Няма да има включвания през Zoom. „За тези от вас, които няма могат да присъстват лично поради невъзможност за пътуване с оглед мерките срещу Covid-19, бихме искали да ви кажем, че няма да има опция за включане на живо през Zoom”, съобщиха организаторите официално. Обявеният от тях дрескод за тази година е „вдъхновяващ и амбициозен“. 93-тата церемония по награждаването ще изглежда значително по-различна от предишните, като продуцентите планират да направят Оскарите „по-скоро като филм, а не като телевизионно шоу“.