Десет неща, които вбесяват всеки мъж

  • Сподели:
Десет неща, които вбесяват всеки мъж

Има някои малки и незначителни за жените постъпки, които могат да вбесят всеки мъж. Днес ще разгледаме кои неща са способни да изкарат всеки мъж от кожата му и наистина да го вбесят. 

1. Преглеждането на мобилните устройства – това би накарало всеки мъж да се почувства не на място. И мъжете го възприемат по-скоро като признак, че човека до тях им няма нужното доверие.
2. Флиртуване с негов приятел – ако мъжът държи на половинката си, определено това би го вбесило. Дори и безобидният флирт може да накара мъжа да се почувства излъган и крайно вбесен.
3. Задушаваща връзка, която ограничава контактите му с приятели. Мъжът се нуждае от своето лично пространство и моменти за релаксация от забързано ежедневие и от работата - за него един от начините да разпусне натрупалото се напрежение е именно в компанията на приятелите.

4. Постоянният въпрос: ''Обичаш ли ме?'' – за мъжете този въпрос е просто излишен. Защото повечето от тях са на мнение, че щом отделят от времето си за една жена, то директно това означава, че държат на нея.
5. Забраните – независимо от вида на забраните, дали ще става на въпрос за професионални срещи, командировки, излизания на по питие с приятелите или диета - няма мъж, който да е във възторг, че го ограничават и отнемат част от свободата му.
6. Капризите – мъжете определено не си падат по жени, които не само, че не знаят какво искат, а същевременно се стремят да притежават всичко. Постоянното искане и мрънкане са способни да вбесят всеки мъж.

7. Скандали за пари – мъжете определено не харесват разговорите, които са свързани с тяхната заплата. Тези разговори са способни да обидят повечето мъже.
8. Упреци и сравнения, че не прилича на другите мъже – сравненията от типа, че другите мъже са по-красиви, по-сексапилни, с по-лъскави коли или по-големи заплати – мъжът възприема всичко това като директна обида и е способен наистина да се вбеси от подобни сравнения.

9. Когато жената до него намесва постоянно бившия си партньор в разговорите им – от типа на: ''Бившият ми се справяше по-добре в леглото. Той беше по-добър партньор''. и т.н.
10. Лъжата – както при жените, така и при мъжете, лъжата е способна да ги вбеси, подлуди и директно да побърка представителите на силния пол.