Десет причини да се влюбим

  • Сподели:
Десет причини да се влюбим

''Любовта е всичко, което имаме – единствения начин, да си помогнем един на друг.'' –
 (Еврипид)
Безспорен е фактът, че когато сме влюбени се чувстваме истински щастливи. Витаем в облаците, не спираме да мечтаем и всичко ни изглежда някак поправимо и по-красиво. Любовта е най-силното и красиво лекарство за всички, които се чувстват уморени и изпълнени с тъга. Споделената любов е вълшебство, в което се раждат чувства, красота, както и нов живот. Любовта - най-съвършеното чувство, от което никога, не трябва да бягаме.

''От всички страсти, любовта е най-силната, защото атакува ума, сърцето и усещанията едновременно''. – (Лао Тзъ)


 Колкото по-влюбени сме, толкова по-богати сме – не го забравяйте никога. Сега ще ви разкрием няколко причини да се влюбите.

1. Превръщаме се в позитивни личности, кипящи от ентусиазъм и енергия.
2. Започваме да обръщаме повече внимание на външния си вид – спортуваме и използваме методи за разкрасяване и подобряване на тонуса ни, защото искаме да изглеждаме привлекателни за своя избраник.
3. Мечтаем повече – за екскурзии, за бъдещето, за развитието си.
4. Когато сме влюбени започваме да забелязваме и малките неща около нас, които ни се струват все по прекрасни и красиви. Чувстваме се прекрасно от всеки един малък жест, дори и да не е от човека, в когото сме влюбени.
5. Усмивката не слиза от лицето ни. Изпълнени сме със щастие, което се опитваме да предадем на останалите.
6. Ставаме по-привлекателни и симпатични, защото просто сияем.
7. Всяка болка избледнява и всеки лош спомен, просто изчезва от съзнанието ни.
8. Душата ни танцува, изпълнени сме с много щастие.
9. Започваме да откликваме на нуждите на другите и разбираме, че не е чак толкова трудно да помагаме.
10. Изпълваме се с положителни мисли, които ни карат да се чувстваме удовлетворени и завършени. Защото, когато любовта е споделена, тя е най-прекрасното нещо, което може да се случи в живота на човека. Любовта е сила, страст, мечти и красотата. И колкото по-бързо го осъзнаем, толкова по-щастливи ще бъдем.

''Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение, какво друго имаш.'' – (Джеймс Бари)