Десет супер дразнещи неща, които прави почти всеки мъж

  • Сподели:
Десет супер дразнещи неща, които прави почти всеки мъж

Ще разгледаме част от навиците на мъжете, които наистина могат да провокират в жените едно безпокойство, дори гняв.

Това са мъжките навици, които не подлежат на промяна и които са се превърнали в част от тяхното ежедневие – разберете кои са те.

1. ''Аз памперси не сменям!'' – тази реплика би могла да се чуе от 90 % от представителите на мъжкия пол. Детето е общо, но грижите към личната му хигиена са предоставени на майката, тъй като нейното обоняние е отдавна притъпено.

Повечето мъже не са склонни да сменят памперсите на своето отроче, тъй като силно вярват, че са привилегировани или пък са представители на някой кралски род.

2. Не съхраняват своята козметика – всички капачки или пък опаковки на шампоани, душ гелове, кремове и дори на пастата за зъби, винаги остават отворени след употребата им. Повечето мъже просто не си правят труда, да върнат дадена вещ на мястото ѝ, след като са я използвали, камо ли да я съхраняват правилно.

3. Нямат търпение и непрекъснато ни карат да бързаме – всъщност това е най-разпространеното мъжко поведение, той е готов и стои пред вратата, като не спира да вика по своята съпруга, че се бави – междувременно тази жена е заета да приготви неговия багаж, този на децата, необходимите медикаменти и тоалетни принадлежности за лятната почивка. 

4. Имате гардероб – но, той това не го знае, предпочита дрехите му да бъдат свободно разпространени във всички помещения в дома ви. Имате и кош за пране – но, за него е по-лесно директно да оставя дрехите си там, където ги е съблякъл.

Този странен навик може да подлуди всяка жена по света.

5. Той може да разпуска по дискотеки, но когато жената го направи е уличница – голям процент от мъжете смятат, че дори когато сключат брак, могат да се вихрят и да се забавляват по нощните барове до късно, но ако го направи жената до тях, директно е обявена за лека.

6. Неговите нужди са по-важни от тези на жената – огромен процент от мъжете обичат да мрънкат, че за техните нужди, никога не остават средства, докато жена им междувременно е посетила няколко магазина и се е заела с покупки. Мъжете смятат, че техните нужди наистина са в пъти по-големи от тези на жените.

7. Забравя да вдигне седалката на тоалетната чиния – когато два пола обитават един дом е нужно да има и някакви правила, за да се чувстват комфортно и уютно, трябва да се съобразяват с нуждите на другия.

Голям процент от мъжете нямат навика да вдигат седалката и когато след тях жената тръгне да използва тоалетната, е наистина неприятно усещане за нея, когато седне на нещо мокро и в последствие разбере точно какво е то.

8. Това, с което той се е занимавал през деня е в пъти, по-натоварващо от работата на жената – да не кажем, че близо 97% от мъжете смятат, че докато те се раздават и полагат неистови усилия да осигурят семейната прехрана, тяхната жена е легнала и си клати краката през целия ден. 

9. Вкарват чувство за вина – повече от половината мъже по света владеят тази стара техника, която им позволява с лекота да манипулират женското мислене.

Мъжът смята, че когато накара жената да го съжалява искрено, в нея директно се пробужда майчинският инстинкт и всичко, за което тя би трябвало да му държи сметка, просто бързо бива забравено.

10. Готвят по празници и нямат навика да си прибират масата – голям процент от мъжете предпочитат тези задължения да ги предостъпят директно на своята партньорка и готвят единствено, когато това е наложително.

За жалост, освен че нямат желание по никакъв начин да се включат към този ежедневен ритуал – когато се нахранят, те просто стават от масата и се преместват директно на дивана.