Децата на Анджелина Джоли я заведоха на вечеря за 46-ия рожден ден

  • Сподели:
Децата на Анджелина Джоли я заведоха на вечеря за 46-ия рожден ден

Шестте деца на холивудската красавица Анджелина Джоли я изненадаха за 46-я рожден ден, който беше миналата седмица, като я заведоха на специална вечеря. „През целия ден си бяха вкъщи и празнуваха заедно, а вечерта я изненадаха като я изведоха на вечеря“, разкрива близък до звездното семейство пред сп. People.

19-годишният Мадокс, 17-годишният Пакс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс са подготвяли събитието няколко седмици, но не са успяли да се издадат пред майка си. Джоли и бившият й съпруг Брад Пит осиновиха три деца и имат три биологични. Въпреки натоварения си график, Джоли винаги намира време за децата си, за които се грижи сама, след като се разведе изненадващо с 57-годишния Пит. По време на пандемията тя е имала възможност да прекара повече време с тях и сега признава, че това време малко й липсва. „Ние сме голяма група. По време на пандемията Мадокс се върна от колежа. Всички бяхме заедно в една къща и беше голям купон", разкри Джоли

В началото на годината, за Деня на майката, Джоли разкри, че никога не прави планове, но децата й винаги я изненадват с нещо. „Просто като знам, че те правят нещо заедно, мислят и правят планове – това за мен е важното и ме кара да с разплаквам“, сподели искрено тогава пред Extra носителката на „Оскар“ и допълни: „Винаги ми се смеят, че се разплаквам толкова бързо. Понякога ми се смеят и затова по колко пъти на ден мога да плача… И постоянно казват – „Ето я, започва“. Анджелина Джоли винаги е искала да има голямо семейство.