Джоуи от Приятели заряза кариерата, заради дъщеря си

  • Сподели:
Джоуи от Приятели заряза кариерата, заради дъщеря си

Актьорът Мат Лебланк, когото познаваме като забавния Джоуи от „Приятели“, е баща за пример. Доказателство за това е фактът, че той заряза филмовата си кариера, за да се отдаде на грижи към дъщеря си Марина Пърл.

Героят на Лебланк в хитовия сериал е щур и определено знае как да сваля жените с любимата си фраза „How you doin'”. В живота, обаче, актьорът е коренно противоположен на най-известния си образ. Докато Трибиани не иска деца, то Лебланк е изключително грижовен към своята дъщеря, която се ражда няколко месеца преди финала на „Приятели“ през 2004-та година. Уви, вместо да се наслаждава на бащинството, след края на ангажиментите по сериала, Мат се сблъсква със сериозната действителност. 11-месечната Марина е диагностицирана с лека форма на дисплазия. За радост, момичето започнало да се възстановява бързо и вече е добре. А Лебланк разбрал, че най-важното в живота му е именно Марина.

Актьорът споделя, че дъщеря му е разбрала по изключително забавен начин, че баща й е известен. Видяла го по телевизора. Години по-късно, гледането на „Приятели“ заедно се превърнало в едно от любимите неща за семейството. Марина Пърл дори се шегувала, че сериалът е трябвало да се казва „Шегите на Джоуи Трибиани“. Баща и дъщеря обичат и конете, често яздят в ранчото си.

Въпреки известността на баща си, 17-годишното момиче не обича да бъде под светлините на прожекторите, дори профилът й в „Инстаграм“ е заключен. Според публикувана информация там, Марина Пърл е много голяма фенка на певицата Риана, така че нищо чудно барбадоската красавица да се появи като изненада за 18-ия рожден ден на г-ца Лебланк.

 

Джоуи от Приятели заряза кариерата, заради дъщеря си

Мат Лебланк с дъщеря си.                                Снимка: Инстаграм