Джулия Робъртс, която си спомня за миналото с усмивка

  • Сподели:
Джулия Робъртс, която си спомня за миналото с усмивка

Джулия Робъртс честити 18-ия рожден ден на близнаците си Хейзъл и Фин с откровена снимка от миналото.

Звездата от "Хубава жена" отпразнува 18-ия рожден ден на близнаците си Хейзъл и Фин, като сподели рядка снимка от миналото, на която те са като малки бебета.

55-годишната Джулия сподели очарователната снимка с 10,4 млн. последователи в Инстаграм и написа под публикацията: "18, Обичам ви" със златни звездички.
Носителката на "Оскар" и съпругът ѝ Дани Модер имат още едно дете, 15-годишния им син Хенри. На снимката Джулия е застанала в кухнята, облечена в бяла рокля, като държи игриво едно от бебетата пред лицето си.

Робъртс развълнува съпруга си Даниел и трите им деца, като разказа за семейния си живот в интервю за CBS This Morning през октомври.

Награждаваната актриса, която е омъжена за 53-годишния оператор повече от 20 години, заяви: "Актьорството е моята мечта, но не е единствената ми сбъдната мечта". Звездата от "Билет за рая" настоява, че животът ѝ у дома не е лесен, но тя намира "много радост" в прекарването на време със семейството си. 

"Животът, който изградих със съпруга ми и животът, който изградихме с децата ни, е най-хубавото нещо. В края на деня се прибирам триумфално при тях.''

Джулия разкри, че Дани ѝ е пишел любовни писма, които тя пази скрити, за да ги покаже един ден на дъщеря си. 

"Това е нещо, което Дани и аз винаги сме правили. Първото писмо, което ми написа, беше от седем страници, и все още го пазя. Някой ден ще го покажа на Хейзъл и ще кажа: "Това е, което търсиш".

През 2020 г. Джулия и Даниел се преместват от Малибу в Сан Франциско, след като купуват викторианска къща на повече от 100 години в квартала Presidio Heights за 8,3 млн. долара.