Foreigner се завръщат в България догодина

  • Сподели:
Foreigner се завръщат в България догодина

С 10 мултиплатинени албума, над 80 милиона продадени копия, и неподражаем музикален стил, рок величията от Foreigner се завръщат в България! Концертът им ще се състои на 27 май 2022 в Зала 1 на НДК, а шоуто е гарантирано.

Догодина Foreigner тръгват на турне, в рамките на което ще посетят най-горещите музикални точки в Европа, а феновете у нас имат повод да празнуват, тъй като ще чуят на живо парчета като I Want To Know What Love Is, Cold As Ice, Hot Blooded, Waiting For A Girl Like You, Feels Like The First Time, Urgent и много други. След повече от 40 години успешна музикална кариера, Foreigner продължават да превземат световните класации, а хитовете им имат над 10 милиона слушания всяка седмица. Песните им се превръщат в химни на цели поколения, а разтърсващите им изпълнения на живо и неповторима енергия на сцената обещават незабравимо преживяване!

Билетите за концерта на Foreigner са с цени от 60 до 140 лева са вече в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Билет Бг.

Foreigner е британско-американска рок група, първоначално създадена в Ню Йорк през 1976 г. от британския китарист и композитор Мик Джонс и бившия член на Кинг Кримсън - Иън Макдоналд, заедно с американския певец Лу Грам. Името на групата произлиза от това, че Мик Джонс, Иън Макдоналд и Денис Елиът са британци, докато Лу Грам, Ал Грийнууд и Ед Галярди са американци  Основателят на групата Мик Джоунс в продължение на много години е единственият член-основател, който все още участва в състава.