Фронтменът на Depeche Mode Дейвид Геън и Soulsavers с нов съвместен албум

  • Сподели:
Фронтменът на Depeche Mode Дейвид Геън и Soulsavers с нов съвместен албум
Фронтменът на Depeche Mode Дейвид Геън и Soulsavers обявиха последния си съвместен албум "Imposter", чието излизане е планирано за 12 ноември 2021 г. от ''Columbia Records''.
"Самозванецът" включва 12 кавър версии на оригинални песни от Боб Дилън, Пи Джей Харви, Чарли Чаплин, Нийл Йънг и др. Първият сингъл „Metal Heart" https://www.youtube.com/watch?v=QNvNs0MzYGg излезе преди броени дни. Клипът към него е решен в черно-бяла визия, което подхожда изцяло на мелодията и заглавието, което носи едно метално сърце.

„Чувствам се като у дома си, слушайки гласовете на тези хора и начинът, по който изпълняват песните. Аз се идентифицирам с това. То ме утешава повече от всичко друго. В записа няма нито един изпълнител, който да не ме е трогнал. Знам, че направихме нещо специално и се надявам, че другите хора ще го усетят и албумът ще ги отведе на едно малко пътуване - особено такива, които са ценители на музиката и я обичат.", споделя Геън.

Процесът на звукозапис на "Imposter" се отличава от създаването на други албуми по това, че е записан на живо в калифорнийското звукозаписно студио Shangri-La, в Малибу, като албум от десет части.

Списък с песните, които влизат в "Imposter":

1. Тъмният край на улицата
2. Странна религия
3. Люляково вино
4. Снощи държах бебето
5. Човек се нуждае от прислужница
6. Метално сърце
7. Затвори ме
8. Където любовта ми спи заспала
9. Усмихни се
10. Отчаяното царство на любовта
11. Все още не е тъмно
12. Винаги в ума ми