Годината на Вола носи стабилност, търпение и сила

  • Сподели:
Годината на Вола носи стабилност, търпение и сила

След предизвикателствата на на Годината на Плъха сега ни е нужен един добър стар Вол, който да тегли каруцата напред. Тази Нова година е много водолейска заради Слънцето, Луната, Юпитер, Сатурн, Меркурий, Венера и Минерва, които си дават среща в този знак!

Наистина начало на нова епоха!

От 12 февруари 2021 до 31 януари 2022 ще ни води Волът. Това е хубаво, защото той е известен със своята честност. Годината на Вола настъпва веднъж на дванадесет години: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021 и носи стабилност, надеждност, търпение и сила.

Тъй като Волът е второто животно в китайския зодиак, годината може да бъде подходяща за връзки, партньорства и заздравяване на отношенията с важни за вас хора. Цветовете на вола са жълто и зелено.

Тъй като Волът е знак на стабилност и усилния труд, съгласно китайските астролози можем да очакваме бавно и сигурно възстановяване с акцент върху дългосрочните цели. Предстоящата година ще бъде белязана от упорит и напрегнат труд; символично казано, ще теглим хомота, наследен от 2020 г.

Елементът на Вола през 2021 г. е металът, който привнася острота, яснота, точност, рязкост в делата на Вола Металът се свързва с иновациите и технологиите, а Волът – с приложимостта им в практиката.

На 11-12 февруари се препоръчва да носим червено и да се постараем в дома или офиса да има червени предмети, стени, мебели или възглавници.

Ето две различни прогнози за "воловете" през 2021 г. Китайците вярват, че годината на вашия знак носи лош късмет и опасност да бъдете похитени от демони – иначе казано да бъдете завладени от негативни мисли и нагласи.

Според западната астрология обаче, ако сте Вол, най-вероятно през 2021 г. ще имате завръщане на Юпитер, което означава, че годината ще бъде благоприятна за вас.

Цялата прогноза на Гал Сасон за 2021 г. може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".