Хали Бери секси по бикини и на 54

  • Сподели:
Хали Бери секси по бикини и на 54

Американската актриса Хали Бери изглежда перфектно и на 54 години и доказателство за това е последната й публикация в личния й профил в „Инстаграм“, на която звездата позира на плажа по бански. „Ако трябва да бъда по бикини, отговорът ми е „Да, моля“, пише под кадъра Бери. На снимката тя е легнала на пясъка, вдигнала е десния си крак и гледа към морето, докато косата й се вее.

Сред първите, коментирали статуса бяха колегите на Хали от Холивуд – Джейи Фокс и Джулиан Мур, които благодариха на актрисата за прекрасния кадър. За броени часове, снимката се превърна в любима на киноманите, които все още не спират да слагат лайкове и сърца на снимката. Хали Бери неведнъж е споделяла, че поддържа лесно добрата си форма, тъй като спортува и води здравословен начин на живот. От десетилетия актрисата живее с диагнозата „диабет“ и това налага да приема специална диетична храна.

Хали Бери е единствената афроамериканска актриса, спечелила наградата Оскар за най-добра актриса в главна роля. Тя е родена като Мария Хали Бери, но през 1971 г. променя името си на Хали Мария Бери. Дъщеря е на бившия болничен прислужник от афроамерикански произход Джеръм Бери и на бялата Джудит Бери, която е от английски произход. През 1980 г. участва в няколко конкурса за красота, като печели през 1985 г. конкурса „Мис Тийн‘ и „Мис Охайо“ през 1986 г.