Хороскоп за месец Март 2022 година

  • Сподели:
Хороскоп за месец Март 2022 година

Месец март ще бъде благоприятен и изпълнен с положителни емоции за по-голямата част от зодиите. Месец на разбирателство, хармония и довършване на задачите, с които не сме успели да се справим преди това. Голяма част от зодиите ще се радват на подкрепата и любовта на най-близките си хора и ще получат така нужното им удовлетворение от добре свършената работа. Разберете какво ви предстои през месец март в любовта, в работата и какво ще бъде здравословното ви състояние.

Овен

Здраве

Имате огромна нужда да се разтоварите от стреса, в който се намирате през последните няколко месеца. Опитайте се да избягвате всичко, което ви напряга и дразни. Постарайте се да създадете хармония и спокойствие около себе си с помощта на разходки и повече почивка. През месец март ще ви мъчи силна мигрена, но имайте предвид, че спокойствието е изключително важно, за да се чувствате добре.

Работа

Опитайте се да съчетаете търпението с прозорливостта, ако искате нещата да ви се получават с размах. През втората половина на месеца ще се чувствате заредени с енергия и значително по-работоспособни. Не си губете времето да анализирате и премисляте неща, които не зависят от вас. Като цяло месецът ще е спокоен и ще можете да довършвате задачите си докрай, както и ще разполагате с подкрепата на своите колеги.

Любов

През този месец ще сте заобиколени от хора, които са водени изцяло от собствения си интерес, затова не се подавайте на любовни свалки, в които не усещате бъдеще. Бъдете по-предпазливи към хора, които се опитват да ви свалят звезди. Към края на месеца ви предстои съдбоносна среща с човек, който ще бъде изключително подходящ за ваш партньор, не пропускайте този шанс. Обвързаните Овни ще се наслаждават на подкрепата и безграничната любов на своята половинка.

Телец

Здраве

Ще се радвате на отлично здраве през този месец. Вашият тонус ще бъде на ниво, но въпреки това не забравяйте да наблягате на повече разходки и тренировки на открито сред природата. Това ще подържа вашата фигура, както и вашето бодро настроение.

Работа

Ще получите краткосрочни проекти, с които ще се справите повече от блестящо. През този месец се опитайте да бъдете по-тактични и стойте настрана от разразяващите се конфликти, това ще ви даде нужната свобода за действие и ще успеете да наложите своя професионализъм пред вашите преки началници.

Любов

Месецът ще ви насочва към търсенето на дълготрайни и солидни връзки. Духовното разбирателство и съвпадение на желанията още повече, ще ви привържат към любимия човек. Към средата на месеца ще се настроите романтично, до такава степен ще бъдете обладани от романтика, че директно ще сънувате с отворени очи.

Близнаци

Здраве

През месец март в здравословно отношение няма да имате никакви грижи. Все пак предвид бурните ситуации около вас ще бъдете с опънати нерви, но се постарайте по-спокойно да приемате нещата, ако искате това да не се отрази на здравето ви. Повече разходки и ежедневни упражнения ще подържат добрия баланс на тялото ви.

Работа

Чрез компетентност и много ловкост ще успеете да развивате професионалната си дейност. Очакват ви и много пътувания свързани с работата, които ще ви предоставят нов поглед над нещата – ще усъвършенствате своите познания и ще се обогатите духовно. След 15-ти март ви очакват изключително ползотворни сделки, от които ще останете доволни.

Любов

През месец март любовния ви живот ще бъде сериозно раздвижен. Опитайте се да не разваляте дълго изградени любовни връзки, заради своите желания да изживеете мимолетни приключения. Самотните Близнаци могат да очакват интересна среща с представител на срещуположния пол към средата на месеца.

Рак

Здраве

Ако още в началото на месеца усетите, че едни и същи оплаквания се повтарят, се опитайте да бъдете по-сериозни към този проблем и да предприемете нужните мерки. Мислете за хубави неща и повдигнете тонуса си, защото не се очакват сериозни здравословни проблеми през този месец.

Работа

С много положени усилия и с пот на челото ще успявате да напредвате. Всички тези усилия няма да са напразни и още към средата на месеца може да очаквате резултатите от положения труд. Поставете си нови цели и ги следвайте плътно. Опитайте се да не мърморите пред трудностите, а ги приемете с усмивка.

Любов

През този месец ще подходите с голямо внимание и любов към своя любим, като ще се стараете да не забелязвате неговите недостатъци и това ще бъде печеливша позиция за вас. Към средата на месеца вашия любим ще ви подари незабравими любовни моменти. Необвързаните внимателно трябва да пресяват своите претенденти през този месец и ако искат да не попадат сред досадни, алчни и скучни хора - просто трябва да бъдат на щрек.

Лъв

Здраве

През този месец ще кипите от енергия. Опитайте се да наблегнете на по-здравословен начин на живот – здравословни храни и повече упражнения. Опитайте се да мислите за хубави неща и настройте съзнанието си на позитивна вълна, защото всеки стрес пряко ще се отразява на вашето здравословно състояние.

Работа

Постарайте се да не се задоволявате прекалено бързо с резултатите, а вложете повече ентусиазъм и сили в предстоящите ви задачи. Настроените сте за дългопланирана почивка, което пряко се отразява на вашите решения и действия. Постарайте се през този месец да се ръководите от своята дързост, кураж, чувство за отговорност и лоялност.

Любов

Ще се лутате в срещи с хора, които са изключително неподходящи за вас. С идеята да срещнете подходящия партньор, ще пресявате всеки един претендент за сърцето си. Обвързаните трябва да се постараят да не жертват дългогодишните си отношения за мимолетни увлечения.

Дева

Здраве

Чудесно ще се справяте с това сами да намирате лекове за своите болежки. През месец март не ви очакват сериозни  здравословни проблеми. Постарайте се да не се натоварвате физически, защото може да отворите стари забравени травми през този месец.

Работа

През този месец ще бъдете в изключително добра форма и всяка задача ще довършвате без особено големи усилия. Заложете на своята умствена гъвкавост и нещата ще се случват като по план за вас. Към края на месеца ви предстои солидно възнаграждение.

Любов

През този месец планетите ще имат благоприятно влияние върху вашия любовен живот. Без проблем ще провеждате сериозни разговори с вашия партньор, а той от своя страна, ще ви подкрепя и изслушва, което ще закрепи още повече вашите отношения. Към края на месец март за необвързаните предстои положителна промяна.

Везни

Здраве

Ако искате да се чувствате в добра форма, се постарайте да не се натоварвате излишно. Ако усетите някакви здравословни проблеми през този месец, директно се обърнете към специалист. Заложете на повече почивка и релаксиращи моменти с най-близките ви хора.

Работа

През този месец ви предстоят много нови начинания и сключване на важни сделки. Изключително ползотворен месец ще бъде за вас. Към средата на месеца ви предстоят солидни компенсации за положения труд.

Любов

Любовния ви живот ще бъде неспокоен през този месец. Очакват ви големи недоразумения към средата на месеца с любимия, но ще успеете да ги изчистите и ще имате нов поглед над нещата. На необвързаните Везни им предстои интересна среща с емоционален човек, която на по-късен етап, ще прерасне в любовна връзка.

Скорпион

Здраве

През този месец не ви предстоят здравословни проблеми, но е важно да следвате равномерно темпо и да не се натоварвате психически, защото това може пряко да се отрази на цялостното ви здравословно състояние. Към средата на месеца се опитайте да следите своето кръвообращение и ако е нужно започнете здравословна диета.

Работа

Добре е да поемате повече инициатива и да не се отказвате от своя стремеж за усъвършенстване. Покажете на какво сте способни. Вложете повече усилия в задачите и вижте нещата как ще се подредят във ваша полза.

Любов

Любовния ви живот ще бъде изпълнен с щастие, изненади и красиви преживявания. Опитайте се да отделяте повече време на своята половинка и покажете своите чувства. Необвързаните ще продължат да търсят своята съкровена половинка. Към края на месеца се очароват благоприятни дни - това да стане факт и Скорпионите да се насладят на среща с интелигентен и интересен човек.

Стрелец

Здраве

През този месец ще се нуждаете от свеж въздух и много сън. Опитайте се да прекарвате повече време сред природата, за да можете да се заредите с нови сили. Здравословното ви състояние през месец март, ще бъде добро стига да не се натоварвате прекалено много.

Работа

Във вашата работна среда ви очакват нововъведения през този месец, с които трудно ще свикнете, но когато това се случи, ще работите с още повече ентусиазъм и размах. Покажете повече дипломатичност, ако искате другите да забележат вашия труд и постоянство. Бъдете по-умерени в думите и действията си през този месец.

Любов

Необвързаните Стрелци се нуждаят от партньор с много качества – търпелив, грижовен, открит и най-вече верен и ако успеят да бъдат по-открити и постоянни в своите чувства, ще срещнат правилния човек още към средата на месеца. Обвързаните ще се радват на интимния си живот. Всичко ще върви в пълна хармония и без проблем ще отгатват желанията на своя партньор.

Козирог

Здраве

Вие имате голям недостатък и той е, че не обръщате внимание на своето здраве и обикновено чакате нещата да се влошат, за да посетите специалист. Ако имате някакви здравословни притеснения, просто се посъветвайте със своя лекар. През този месец не ви очакват сериозни здравословни проблеми, стига от време навреме да си давате заслужена почивка.

Работа

През месец март ще бъдете по-нетърпеливи и ще следите всичко случващо се в работния процес от близо. Лесно ще се приспособите при промени, които ще настъпят към средата на месеца. Тези промени ще бъдат изцяло положителни за вас.

Любов

Опитайте се да не се затваряте в себе си и да се барикадирате от срещи с нови хора, защото ако не поемете риска да опитате нещо ново, няма как да промените любовния си живот. Обвързаните ще се радват на солидна подкрепа от своята половинка.

Водолей

Здраве

Опитайте се да се движите повече и обърнете внимание на краката си. През месец март може да имате проблеми с тях – изтръпвания и болки. Вярвайте повече в себе си и се постарайте да мислите по-оптимистично. Това е сигурен знак, че и здравословното ви състояние ще бъде добро.

Работа

Опитвате се да бързате и да изпълнявате задачите си за минимално време, което няма да остане незабелязано от вашето ръководство и още в началото на месеца ще получите солидно възнаграждение за своята упоритост и бързина.

Любов

Предстои ви среща със стар приятел, който ще ви даде нов поглед на случващото се и ще ви зареди с позитивизъм. Обвързаните ще се радват на подкрепа и взаимност от своята половинка, а необвързаните ще се лутат и ще скачат от среща в среща и все с неподходящи хора. Но към края на месеца ще открият светлината в тунела и ще срещнат интересен и мистериозен човек, който ще грабне сърцето им.

Риби

Здраве

През месец март ще сте в отлична физическа форма и вашето здравословно състояние, ще бъде повече от чудесно. Заредете се с положителни емоции - спортувайте и наблегнете на здравословно хранене. Само така ще успеете да поддържате прекрасната си фигура.

Работа

Не навлизайте в спорове, които не са ваши и не ви засягат пряко, ако не искате да усетите гнева на своите колеги, стойте настрана от конфликтите. Месецът ще бъде изключително благоприятен за вас. Ще разполагате с нужната енергия и мотивация, за да съберете погледите на останалите. Към края на месеца може да очаквате премия, която ще ви зареди с още повече сили и мотивация.

Любов

В любовта през този месец всичко ще е безоблачно предстоят ви прекрасни моменти с любимия човек, а необвързаните ще имат възможността да изградят нови запознанства, които на по-късен етап ще прераснат в сериозни отношения.