Искам да знаеш за приятелството ни...

  • Сподели:
Искам да знаеш за приятелството ни...

Искам да знаеш, че аз съм твой приятел и това няма да се промени, освен, ако ти не го пожелаеш.

Искам да знаеш, че аз не мога да те опазя от лошите неща, които ти се случват, но ще бъда до теб в тези трудни моменти.

Искам да знаеш, че като твой приятел, аз не мога да заповядвам на сърцето ти в кого да се влюбва и да не те наранява с неговите любови. Обаче аз мога да опазя душата ти от всичко лошо, това като твой приятел е мой дълг!

Искам да знаеш, че трябва да ми вярваш. Аз никога, не бих те подвел и всичко, което ти казвам е истина.

Искам да знаеш, че когато загубиш някого, на мен ми е два пъти по-тежко. Това, като твой приятел, е мой избор - да не те изоставям.

Искам да знаеш, че винаги бих ти помогнал, но ако не искаш да си помогнеш сам, аз съм безсилен и това ме прави тъжен.

Искам да знаеш, че като твой приятел ще трябва да ме разбереш, когато имам нужда да остана сам. Това са онези моменти, в които мисля за себе си и за теб.

Искам да знаеш, че като твой приятел никога не бих те упреквал, но ще ти дам съвет, стига да поискаш.

Искам да знаеш, че като твой приятел имам нужда да ми вярваш, така както аз вярвам в теб. Всяко твое и най-малко съмнение поставя под въпрос дружбата ни.

Искам да знаеш, че когато избираш други хора пред мен, това ме наранява, но аз като твой приятел съм длъжен да се съобразявам със теб.

Искам да знаеш, че като твой приятел аз нося отговорност за теб, така, че бих те опазил на всякаква цена, дори и със смъртта си .

Искам да знаеш, че като мой приятел можеш да ми звъннеш по всяко време на денонощието, да чуеш гласa ми, когато ти е тежко или скучно.

Искам да знаеш , че, ако един ден решиш да приключиш нашето приятелство, аз ще чакам да се върнеш. Това, като твой приятел не е наивност, а моята преданост към теб.

Още може да прочетете на Александър Глог Official

Снимка: get-free-wallpapers.com