Ицо Хазарта и балет Нова откриват Икарите

  • Сподели:
Ицо Хазарта и балет Нова откриват Икарите

Рапърът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, и балет Нова ще открият Наградите ИКАР 2021, водещ на събитието ще бъде актьорът Александър Кадиев.

47-мите Награди на Съюза на артистите ще се проведат на 11 май от 19 ч. в Народния театър „Иван Вазов“. Тази година събитието ще се проведе с публика в залата, но в допустимите ограничения на 50%, което за съжаление ограничава възможността на организаторите за продажба на билети. Всички желаещи обаче да подкрепят любимите си актьори, творци и представления, номинирани за Наградите ИКАР, ще могат да го направят пред телевизорите, тъй като Българската национална телевизия ще излъчи церемонията от 22 ч. Дотогава от Съюза на артистите в България напомнят, че можете да гласувате за най-добро представление в зрителския вот на сайта на Съюза на артистите.

Тази година 21 статуетки ИКАР ще бъдат връчени на сцената, по време на церемонията, а 47 творци ще се борят за отличието в различните категории.

Софийският театрален салон е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2021 г., както и част от Националния културен календар и се провежда с подкрепата на Министерството на културата и Министерството на туризма.