Как да натрупаме богатство, чрез силата на нашето подсъзнание

  • Сподели:
Как да натрупаме богатство, чрез силата на нашето подсъзнание

Когато се чувстваме финансово затруднени и сме изпаднали във финансова дупка, ние започваме да обмисляме хиляди варианти, чрез които можем да припечелим допълнителни средства. Още докато сме малки ни учат, че пари се изкарват с много труд, а лесен начин да забогатеем не съществува. Голям процент от хората, които са станали милиардери споделят, че средствата, чрез които са постигнали толкова добър резултат се дължат на силна мисъл още по-силна амбиция и творчески подход.

Не казваме, че трябва да си повтаряте, че сте богат и това ще се случи, просто е нужно да промените мисленето си и в съзнанието да изградите правилния подход за натрупване на средства, защото винаги трябва да има точен план, който плътно да следвате, ако искате да преуспеете.

Поглед в перспектива

Голям процент от хората са готови да се откажат още при първия опит, когато бизнесът, който са започнали се разпадне. Тази несигурност е черта на хората, които не успяват да черпят от заложените им по рождение ресурси, а именно силата на тяхното подсъзнание.

Когато човек се чувства беден, неизменно попада в една черна дупка, от която трудно може да се измъкне. Същото се случва и когато човек не вярва достатъчно в собствените си възможности. Един човек, когато притежава бедно мислене, това директно отрязва мостовете до успеха и богатството.

Пречистване на мислите от всичко, което ни дърпа назад

Първата крачка е да прочистим съзнанието си от мисли, които ни пречат да се развиваме и директно ограничават нашите възможности. В повечето случаи тези мисли са свързани с неуспеха – когато сме предубедени, че нещата няма да се получат е трудно да включим в работна готовност целия си потенциал, с който разполагаме. Нашата нагласа е важен елемент от постигане на добър резултат.

Извикайте богатство, чрез положителната нагласа към своите способности

Може да го направите, като постепенно насочвате мислите си към нещата, които трябва да постигнете, а именно:  Аз ще преуспея – това е изречението, което е нужно да си повтаряте поне по 5 пъти на ден, чрез него вие ще отключите съзнанието си за новите възможности, които не сте успели да видите до този момент.

Внушението е силен метод, чрез който, освен че променяме погледа си над ситуацията, успяваме и да повярваме в собствените си възможности. Идеите ще започнат да се раждат, когато пречистим съзнанието си от думите: Аз не мога и няма да успея - Това е моментът, в който можем да внушим на нашето съзнание, че няма сила, която може да ни спре пред нашите цели. Щом желаем нещо, ние ще го имаме, независимо какви обстоятелства и пречки ще ни предостави животът.

Не забравяйте, че богатството може да бъде мисъл или чувство – да се чувстваме богати от това, което имаме в момента, е съвършено усещане или да мислим, че ние сме богати, въпреки това, което още нямаме. Има много варианти, чрез които можем да накараме нашето подсъзнание да работи в наша полза.

Вярата като средство за успех

Чрез вярата, ние можем да постигаме много повече, отколкото всъщност реално имаме сили да направим. Когато силно вярваме в своя успех, ние директно караме нашето подсъзнание да работи в правилната посока и то започва да ни дава правилните съвети, чрез които да постигнем това, към което се стремим.

Когато сме поставили задача и цел на нашето подсъзнание, то директно започва да работи върху нея и да ни разкрива нови начини, чрез които да осъществим своите планове. Затова е важно да работим в екип. Силата на нашата мисъл е истинското средство за натрупване на богатство, защото ако не вярваме искрено, че можем да постигнем успех, ние ще се препъваме на всяка крачка и ще държим провала винаги близко до себе си.

Ние сме истински богати, не когато разполагаме с добри финансови възможности, а когато имаме вярата и силата да се развиваме, да се наслаждаваме на живота и на хората около нас!