Как да разбереш, че трябва да го зарежеш

  • Сподели:
Как да разбереш, че трябва да го зарежеш

1. Обсебен е от майка си

Любовта към майката е нещо красиво и свято, но когото става въпрос за мъж, който не може да предприеме и една стъпка без да се посъветва с мама - това вече е някак плашещо. Подобен тип мъже имат страх да пораснат и да поемат отговорност за постъпките си. Добре се замисли колко труден би бил животът ти с мамино синче и как ще трябва да балансираш в отношенията си, когато сте трима във връзката. Ако всяка втора дума е свързана с майка му и непрекъснато те сравнява с нея, просто го зарежи, не е подходящият човек за теб. „Можеш да гледаш мама как готви и да се научиш от нея“ , „Мама е най-страхотната и красива жена в света“  или пък „Мама ми избра бельото и дрехите, с които съм в момента“ – просто бягайте надалеч от подобен тип мъже.

2. Кара те да се чувстваш неспособна и несигурна в себе си. Мачка те психически

Ако мъжът, когото си избрала за партньор, не може да отбележи твоите постижения и да те похвали за прекрасната работа, която вършиш и вижда само негативното в действията ти, то тогава този мъж не е за теб. Подобен тип мъже смятат, че най-важното е тяхното развитие, техните постижение, техните мечти и желания и не смятат за нужно да оценяват жертвите, които жената до тях прави, за да се чувстват те комфортно. Такъв тип мъже са целенасочени единствено към собствения си уют и собственото си развитие и когато са във връзка са пълни егоисти.

3. Непрекъснато е изнервен и си го изкарва на теб

Каквото и да правиш той просто не може да го забележи и оцени. Непрекъснато е замислен за свои си неща, не иска да споделя, а когато го попиташ дали има някакъв проблем той става изнервен и агресивен към теб. Подобен мъж не само, че няма място в живота ти, но и в живота на която и да е било жена. Такъв мъж не може да оцени жената до себе си и не е способен да й даде нужното внимание, любов и подкрепа - затова просто не си губи времето да го променяш и разбираш.

4. Постоянно говори за други жени

И не само когато е в мъжка компания, но и пред теб самата не спира да говори за други жени – колко красиви и секси са и какво би направил, ако остане насаме с тях. Това е абсолютно неуважение към теб самата и връзка с такъв мъж би ти донесла само неприятни чувства и тъга. Подобен тип мъже са вечни мачовци, които не могат да се наситят само на една жена и за които всички заобикалящи ги жени са просто поредните им бройки, затова бягай на далеч от подобен тип мъже.

5. Разделя общите ви финанси и държи да бъде уведомен за всяка изхарчена стотинка

Подобен тип мъже искат изкъсо да контролират семейният бюджет, в което няма нищо лошо, ако не карат любимата си да се чувства като на кръстосан разпит всеки ден за всяка похарчена стотинка. Тези мъже са вечните скъперници, които се опитват да спестят от всичко възможно -  независимо от факта, че карат жената до себе си да се чувства като нищожество. Те спестяват от дрехи, храна, транспорт и от всичко, от което могат да минат метър. Живот с подобен мъж би бил труден и нещастен, защото скъперникът си остава такъв цял живот.

6. Изневерява ти

Хванала си го да си пише и да излиза с други жени - такъв мъж е женкар, а с подобен тип мъже се живее трудно. Ако си крие телефона, получава хиляди съобщения посред нощ и не те информира от кой са, значи мъжът до теб крие нещо, а то най-вероятно е - друга жена. Трудно би било непрекъснато да си нащрек с подобен тип мъже и постоянно да си мислиш кога пак ще  кръшне и с коя ще е този път, просто не си струва да си хабиш времето с мъж, за който ти не си напълно достатъчна.

7. Злоупотребява с алкохол, наркотици и хазартни игри

Просто бягай надалече от такива мъже, защото не предстои нищо добро. Всички имаме някакъв порок и безгрешни хора няма, но хубаво се замисли дали искаш да прекарваш времето си с човек, на когото мозъкът е опиянен от различни субстанции или хазарт. На подобен тип мъже не може да се разчита, защото те непрекъснато имат финансови проблеми, психични и са закоравели лъжци и манипулатори, затова добре се замисли дали ще бъдеш щастлива с такъв човек.

8. Предпочита ти да плащаш всички ежедневни разходи и няма намерение да се включва в тях

Ако мъжът до теб е с очакването, че ти ще поемаш всички разходи в ежедневието ви и за него по-скоро си спонсор във връзката ви, просто се отърви от такъв мъж. Има мъже, които са решили, че по-лесно се живее, ако се отдадат на забавления, а жената до тях изкарва парите и се грижи за тях. Да имаш до себе си подобен тип мъж значи да имаш още едно дете, затова сама прецени дали искаш партньор на когото да разчиташ или още един човек, за когото да се грижиш.

9. Не харесва роднините и приятелите ти

Ако той не харесва близките ти и това си личи от далеч значи имате проблем. Ако избраникът ти не може да се впише сред близките ти и дори не се опитва да го направи, значи просто не държи достатъчно на връзката ви.

10. Не може да разчиташ на него, когато имаш проблем и постоянно те лъже за всичко

Подобен тип мъже са пълни егоисти, които възприемат жената до себе си като даденост. Ако не можеш да разчиташ при нужда на любимия си и ако постоянно го хващаш в лъжа - просто си избрала неподходящ партньор.