Как най-накрая да се справим с умората?

  • Сподели:
Как най-накрая да се справим с умората?

Водите интензивен начин на живот и стресът ви идва в повече? През по-голямата част от деня се чувствате уморени и напрегнати? Обикновено се храните нездравословно или да си го кажем направо – с боклучиви храни? Пушите? Пристрастени сте към кафето? Пийвате често, макар и по малко?

Този начин на живот предизвиква тотално изчерпване на хранителните запаси в организма. В резултат, вие често сте изтощени и "гладни" за въглехидрати, през деня ви се спи, а нощем ви мъчи безсъние, трудно се концентрирате и запомняте, напрегнати и изнервени сте, изпадате в депресивни състояния...

Острият недостиг на ценни хранителни вещества, трупан с месеци, а понякога – с години, в съчетание с огромния стрес, са причина за всичко това. Но в случай, че хранителните дефицити бъдат мощно и качествено компенсирани, организмът може да се възстанови в рамките на по-малко от месец.

Това може да се случи с помощта на качествените мултивитамини, източник на силно концентрирани вещества, попълващи липсите в организма.

Alive мултивитамини - енергия, която идва от природата!

Alive мултивитамини са източник на природни съставки, извлечени от пресни, сурови храни - плодове, растения и зеленчуци. Тъй като са създадени от живи суперхрани, те принадлежат към т. нар. "Whole food" витамини, които съдържат всички жизненоважни елементи, открити в храните.

Може би вече се досещате, че Alive мултивитамини нямат нищо общо със синтетичните витамини, често предлагани на българския пазар. За сравнение, синтетичните витамини нямат хранителна стойност. Те са източник на съединения, които не се срещат в природата, поради което приети в по-големи количества, могат да бъдат токсични.

Направете истинско пролетно презареждане!

Alive! осигуряват 26 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени растения, сред които спирулина и хлорела, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 органично отгледани гъби, повече от 40 антиоксиданти, както и омега-3, 6 и 9 мастни киселини.

Комбинацията от суперхрани в продукта има уникален ефект върху всички органи и системи в тялото, защото по естествен начин възстановява техните функции.

С какво са полезни Аlive мултивитамини?

• осигуряват всичко необходимо за нормалната дейност на имунната и нервната системи, мозъка и зрението;

• трайно премахват умората, намаляват симптомите при различни психо-емоционални разстройства и подобряват паметта и способността за концетрация;

• благодарение на сместта от зелени храни (Spirulina Greens Blend), съдържаща се в Аlive мултивитамини, се осигурява пречистването на кръвта, както и качествена детоксикация на черния дроб;

• фитохимикалите в някои от другите екстракти пък оказват противораково и също толкова силно антиоксидантно действие.

Медицинските гъби в тази толкова богата формула, също са известни с мощната си превантивна защита срещу злокачествени заболявания, като наред с това във висока степен засилват естествените защитни сили на организма.

Във формулата на Аlive мултивитамини присъстват и биологично активни екстракти, които оказват ефикасен контрол върху нивата на кръвната захар.

Аlive мултивитамини се препоръчват още при диагностицирани дегенеративни и хронични заболявания, включително сърдечно-съдови, на храносмилателната система или такива, засягащи костите и ставите.

Всяка таблетка от Алайв-суперхрана се абсорбира непосредствено след приема, разграждайки се за по-малко от 20 минути. Това позволява да усетите енергията веднага!

Alive мултивитамини са оригинален продукт на емблематичната американска компания Nature’s Way – лидер в индустрията на хранителни и диетични добавки.

Как най-накрая да се справим с умората?