Как обича всяка зодия

  • Сподели:
Как обича всяка зодия

Овен

Овенът е независим, авантюристичен и предприемчив и когато намери подходящ партньор той всячески се стреми да породи тези черти и в него. Когато обичат Овните са изключително страстни и отдадени на човека до тях. Овенът притежава силна воля, характер, но и доза наивност когато сърцето му се е предало на любовта. Изключително импулсивен, той веднага ще сподели чувствата си с човека, който е обсебил мислите му. В любовта са склонни да извадят на показ и някои от отрицателните си страни като ревност, прибързаност и голяма доза инат. Влюбеният Овен е изключително лоялен и спонтанен. Във връзката си тази зодия се пали лесно и винаги тръгва с рогата напред, но след като се успокоят, променят изражението си и се превръщат в мило плюшено мече. Колкото и упорита и нетърпелива зодия да е Овенът, той е изключително стабилен в чувствата си и обича ли някого дава всичко от себе си и го прави с цялото си сърце.

Телец

Телецът не харесва импулсивността, приключенията и особено промените. В любовта той е изключително търпелив и предпазлив, особено когато се наложи да покаже чувствата си. Телците са спокойни и премерени в действията си, те излъчват сигурност и определено не е трудно човек да се влюби в тях. За тази зодия е изключително трудно да допусне някой близко до себе си, но когато се влюби, Телецът започва да изпълва съзнанието си с прекрасни мечти за бъдещето си с този човек, превръща се в изключително мил и нежен партньор.

Близнаци

Влюбеният Близнак прелива от различни чувства, емоции и настроения. В любовта той е изключително всеотдаен и галантен и определено знае как да покаже чувствата си и да подготви приятни изненади за половинката си. До такава степен са отдадени на чувствата си, че са готови винаги да застанат зад гърба на любимия си човек и да му бъдат опора. В името на любовта са готови да дадат всичко от себе си, но разбира се и ако човекът до тях е способен да отвърне на чувствата им. В противен случай Близнакът просто ще промени курса и ще зачеркне този човек от живота си.

Рак

Това е зодията, която е изключително хаотична в чувствата си. В един момент ви обича с цялото си сърце, а в следващия предпочита да не му се мяркате пред очите. Както в останалите неща, така и в любовта, Ракът е непостоянен и непрекъснато променящ чувствата си, затова е трудно неговият партньор да разбере какво иска и за какво мисли. Влюбеният Рак, освен че често променя настроенията си, може да бъде много грижовен и мил към половинката си, но стига да го иска. Тази зодия носи голямо и изпълнено с любов сърце, но определено и е изключително трудно да покаже истинските си чувства и да сподели топлината, която носи в себе си с човека до нея.

Лъв

Така емоционалният и властен Лъв, определено може да обича истински, както и с изключителен финес е готов да поднесе вълнуваща изненада на любимия. Лъвът е отговорен, грижовен, подкрепящ и изключително щедър към половинката си. Той знае как да запази баланса във връзката си, кога трябва да е подкрепящ и кога да покаже своята власт на половинката си, защото той е Цар Лъв все пак и за него е важно той да държи юздите във връзката. Търпението определено не е една от чертите на Лъва, но когато стане въпрос за любим човек, който е на сърцето му, той може да стане най-търпеливият и всеотдаен партньор. Лъвът носи голямо, смело и добро сърце.

Дева

Определено романтиката не им е в кръвта и не могат правилно и искрено да покажат чувствата си на човека, на когото държат, просто защото са твърдоглави сухари, вглъбени да разсъждават почти постоянно по-маловажни за тях въпроси и трудно им остава време да се отдадат на чувствата си, още по–малко да изрекат думата - Обичам те. Тази зодия е по–склонна да покаже чувствата си с внимание, някой мил жест и в много редки случаи под формата на комплимент, но в прав текст трудно биха разкрили чувствата си. Когато е влюбена в някой, Девата започва да се раздава и определено думата егоизъм не съществува в любовния й речник. Тя е готова да свали и дрехите от гърба си за човека, който е на сърцето й. Жертвоготовна е за хората, които обича, но е изключително трудно да го каже с прости изречения.

Везни

Това е една стабилна и изключително спокойна зодия. В любовта Везната е търпелива, грижовна и вярна. Тя държи на чистите отношения. Везната определено знае как да обича, за нея са изключително важни доверието, споделянето и топлината в отношенията й с любимия. Тя е искрена и отдадена на връзката си. По природа романтици, Везните знаят как да накарат човека до тях да се почувства обичан. За Везната е нормално да изненада партньора си с романтична вечеря, ароматни свещи или символичен подарък, дори и без повод. Те си мечтаят за стабилна и искрена връзка, не си падат по временните флиртове и приключения, предпочитат да заложат на по-дългосрочните взаимоотношения.

Скорпион

Скорпионът може силно да обича, но не забравяйте, че може и още по–силно да мрази. Любовта на Скорпиона е чиста, всепоглъщаща и истинска. Когато обича тази зодия е готова да мине през всякакви препятствия в името на любовта, но ако бъде наранена е готова да ви върне за болката, която сте й причинили с лихвите. Скорпионът винаги е подготвен за неблагоприятното развитие на връзката и нищо не би го изненадало, защото е достатъчно силен, за да се справи с чувствата си. Влюбеният Скорпион е мил, грижовен и подкрепящ половинката си, но когото бъде настъпен се превръща в отмъстителен звяр, който за секунди е готов да зачеркне досегашните си чувства. Скорпионът обича приключенията и силните изживявания във връзката и определено не би ангажирал времето и вниманието си да бъде с човек, който не може да му ги осигури.

Стрелец

Непрекъснато търсещ приключенията и силните усещания, Стрелецът е способен да намали темпото единствено, ако се е влюбил искрено в някого. Тогава той започва да показва и романтичната част от себе си. Готов е даде всичко за любимия си човек, безкрайно отдаден, мил и романтичен, Стрелецът знае как да обича искрено и от цялото си сърце. За Стрелеца е добре, когато намери за партньор човек, който обича приключенията, екстремното и изненадите, колкото него – тогава е истински щастлив. Стрелецът дава всичко във връзка, в която вижда развитие, бъдеще и най-вече спокойствие да бъде себе си. Той е импулсивен и често е под влияние на емоциите, но не е способен да нарани човека, който обича, защото е верен в отношенията си и е напълно искрен в чувствата си.

Козирог

Хладнокръвието и гордостта определено пречат на Козирога да изрази истинските си чувства и емоции. Романтиката също куца като част от приоритетите на Козирога. Да склонен е да подари цвете на любимата или прекрасен подарък за рождения й ден, но определено не е от импулсивните зодии, които биха направили изненада, дори и без повод.  За него е трудно да се отдаде на чувствата си, защото е прекалено дисциплиниран и философски предразположен и ограничен откъм приключения. Което не значи непременно, че не може да обича, напротив - Козирогът е верен и стабилен партньор, както и изключително чувствителен. Дори и да запази хладнокръвната си маска, Козирогът би се сринал, ако партньорът му постъпи неискрено и не е верен към него. Козирогът носи голямо сърце, изпълнено с любов и за него е важно да намери партньор, с който спокойно може да споделя, да се забавлява, но и на когото да може да разчита в трудни моменти.

Водолей

Вечно витаещи в облаците и непрекъснато мечтаещи, Водолеите живеят в една своя собствена приказка. Във връзката си те са изключително грижовни, мили и отдадени на половинката си, но само, ако от отсрещната страна получават достатъчно свобода, разбиране и доверие. Те определено не биха се задържали дълго до човек, който ги ограничава, командва, ревнува или е скъперник. Водолеят е изключително жалостив и когото се влюби става дори малко наивен и е готов да предостави цялото си доверие на партньора, което не винаги му е от полза. Търпелив е и в името на връзката си е способен да прави компромиси, стига те да не са безкрайни. Когато обича Водолея е готов да предостави един красив и изпълнен с емоции, вълшебен свят на любимия си.

Риби

Чувствителни и определено знаещи как да оценят всеки един малък жест, те биха се трогнали почти от всяка мила постъпка на половинката си. Рибите харесват чистите и искрени отношения и определено си падат по романтиката. За тях е важно дори почти непрекъснато да показват своята загриженост и чувства към любимия си човек. Когато са влюбени те просто летят, изпълнени са с положителни емоции и искрени и топли чувства. Рибите държат човекът до тях да се чувства спокоен, щастлив и удовлетворен от отношенията им, точно за това са склонни и планини да преместят в името на любимия.