Как пазаруват различните зодии

  • Сподели:
Как пазаруват различните зодии

Всички хора трябва да пазаруват, но астролозите твърдят, че човешкото поведение при пазаруване зависи от зодиакалния знак. И така, кой е най-страстният шопинг маниак сред зодиите?

Овен
Често този човек може да попадне в магазина случайно. Неговите покупки са предимно непланирани, защото е много скъпо. Овенът дълго време може да разглежда вещи, да ги пробва, но след това купува това, на което очите му дори не са попаднали. Връщайки се у дома с покупката, стига до заключението, че е купил нещо, което наистина е необходимо. Представителите на този знак не трябва да бързат и да се ръководят от емоциите си. След като разгледате в няколко магазина, можете да изберете най-подходящата цена и качество на стоките.

Телец
Представителите на този зодиакален знак се отнасят към пазаруването отговорно. Основнотo, от което се интересуват в продукта, е качеството. Телецът ходи рядко да пазарува, но в деня , в който е решил да посети магазините, се отнася сериозно. Той взима от рафтовете всичко наведнъж, така че скоро да не мисли отново за шопинг. Но когато избира неща, мисли само за удобството, защото знае, че модата се променя!

Близнаци
Излизайки сутринта до магазина за хляб, Близнаците могат да се приберат вкъщи в късния следобед с куп пакети, пълни с покупки от бутика. Родените под този знак действат интуитивно. Внезапното желание за тях е решаващ фактор. В резултат на това, някои покупки събират прах в гардероба още с етикетите. Близнаците не умеят да измерват желанията си, които не винаги са съизмерими с техните способности.

Рак
Родените под този знак хора са страстни шопинг маниаци. Когато попадне в магазина, Ракът забравя за време и реалност. Там той почива и получава енергия. Но понякога не може сам да си каже "Спри". Не е зле, ако с него за компания бъде човек - доволно скептичен и разумен, за който не е трудно да спаси другаря си от безсмислено разхищение.

Лъв
Сред най-взискателните купувачи в зодиакалния кръг е Лъвът. Той обича продавачите да са приятелски настроени и внимателни към него. Ако не проявят такова отношение, консултантите да не мислят, че няма да следват коментари от страна на Лъва. Въпреки това тази зодия трябва да разбере, че продавачите не са там, за да направят невъзможното.

Дева
Девата обича разпродажбите. Тя никога не игнорира надписа "Намаление". На разпродажбите Девата купува всичко, което вижда, искрено вярвайки, че всичко в живота е полезно. Но разпродажбите са безброй, а финансите са ограничени. Родените под знака на Земята трябва да бъдат по-разумни, а не да се ръководят от един момент на слабост.

Везни
При избора на даден продукт винаги се колебаят: "Да купя или да не купя, това е въпросът?". Това се повтаря всеки път при вида на манекен с костюм, който дори са имали време да пробват. За пазаруване на тях може да им помогне само опитен консултант. Везните е по-добре да вземат със себе си приятел, който ще им помогне да направят по-добър и по-бърз избор.

Скорпион
Със закупуването на необичайни неща Скорпионите често са разочаровани, тъй като техните нужди не могат да оправдаят дори най-модерните бутици, да не говорим за обичайните магазини. Ако смятате, че Скорпионът се лишава от някои неща, то не е защото е стиснат. Индивидуалност и собствено мнение - това е трудната комбинация за Скорпиона, която диктува и неговото поведение при шопинг.

Стрелец
Родените под този знак хора могат да харчат много пари, без да мислят за възможностите си. В допълнение, Стрелецът няма да пропусне възможност да се присъедини към спор с продавача. Той може дръзко да говори за правата на потребителите, дори никога да не ги е чел. Преди да влезе в магазина, Стрелецът е добре да има списъци за пазаруване, в противен случай съществува голям риск от загуба на ресурси.

Козирог
Един истински ценител на качествените продукти. Преди закупуването на нещо, Козирогът със сигурност ще се допита за неговите гаранция и произход. Представителите на този знак се нуждаят от увереност, че продуктът ще издържи дълго време, за да му служи добре... но за да се радва на качествени неща, Козирогът не трябва да забравя, че ще трябва да плати добре за това.

Водолей
Водолеите купуват хаотично. Опитвайки нов чифт ботуши, няколко минути по-късно той взимат тапет за хола. Без да отчита възможностите, които произтичат от банковата сметка, Водолеят слага в кошницата всичко, което е поблазнило душата му. Точно заради това не рядко не му достига малко на касата. Затова е по-добре да се направи списък на необходимите покупки предварително.

Риби
Правят покупки мирно и бавно. Когато ходят по магазините, те могат напълно да забравят, че някъде някой ги чака... често пренебрегва дори нещата, които са искали да купят. При пазаруването Рибите разчитат на емоции и чувства. Добре е представителите на този зодиакален знак да не планират нищо друго в деня, в който ще посетят търговския център.

Източник: Dama.bg